Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 192 m² bez realitkyBatelov - Bezděčín na Moravě, Kraj Vysočina

Batelov - Bezděčín na Moravě, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 540 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji rodinný dům 5kk s terasou a zahrádkou v klidné lokalitě s výhledem na náves a rybník. Dům byl kolaudován 10/2014, neplatí se tedy daň z nabytí nemovitosti.

Celková zastavěná plocha včetně terasy činní 179 m2, zahrada o výměře 231 m2 a předzahrádka 312 m2.

V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj s jídelnou, kuchyňským koutem, krbem a se vstupem na 47 m2 terasu s malou bylinkovou zahrádkou. Dále je zde ložnice, spíž, samostatné WC, koupelna se sprchovým koutem, kotelna, technická místnost a chodba, které dominuje moderní schodiště s nerezovým zábradlím a tvrzeným sklem.

Ve 2. NP jsou 3 samostatné pokoje, větší komora, která může sloužit jako pracovna, samostatné WC, koupelna s vanou a vstup na rozhlehlou půdu vhodnou pro uložení věcí.

Topení je řešeno elektrickým kotlem nebo krbem, který je napojen na akumulační nádrž rozvádějící teplo do všech pokojů pomocí radiátorů a podlahového topení. V kotelně je připravena přípojka na plyn. Na zahrádce je k dispozici studna s užitkovou vodou.

Veškerou občanskou vybavenost naleznete v městysu Batelov vzdáleným 2 km. Najdete zde školu, školku, pediatra, obvodního lékaře, obchody, restaurace a jiné. Město Třešť je vzdáleno 8 km, Jihlava 19 km a Pelhřimov 17 km. Přímo v Bezděčíně se nachází nové dětské hřiště a kulturní dům, ve kterém se pořádají kulturní akce. V pěším dosahu jsou rozlehlé lesy, které lákají k vycházkám do přírody či projížďkám na kole.

Možnost nastěhování dle domluvy. Upozornění pro realitní kanceláře: Výslovně si nepřejeme být kontaktováni zprostředkovateli. Respektujte prosím naše rozhodnutí. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536578
Dispozice5+kk
Plocha pozemku543
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha192
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.