Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyLetohradská, Praha - Holešovice

Letohradská, Praha - HolešoviceVybaveno
Cena9 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 349 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt v 6.NP klasického činžovního domu na Letné. Jedná se o novou vestavbu bytu do původní půdy. Dispozičně se skládá ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou, samostatné koupelny s vanou a sprchovým koutem, samostatného wc, technické místnosti (s kotlem a pračkou) a z chodby. K bytu náleží sklepní kóje.

Byt je navržený interierovým architektem a je plně vybavený a připravený k nastěhování (včetně kuchyňské linky, ložnice, vestavných šatních skříní, atypického nábytku v koupelnách, sedacího nábytku atd.). Veškeré použité materiály jsou vysoké kvality. Nábytek je kombinací dýhy a laku. Podlaha je dřevěná třívrstvá lepená a plynule navazuje na dlažbu. Dveře jsou lakované bezfalcové atypické výšky 210 cm. Okna jsou dřevěná. Ve všech místnostech je příprava na klimatizaci. Dále je v bytě rozvedené UPC a příprava pro zabezpečovací systém. Vybavení koupelen je značek Grohe, Duravit, Kludi, PMH.

Byt byl postaven v roce 2017 a ve stejném roce proběhla kompletní rekonstrukce domu (vnitřní prostory, fasády, zvýšené krovy, střecha). Nové jsou rozvody v domě a prosklený výtah. Dům má krásný vnitroblok s terasou, grilovacím místem, zahradou a dětským hřištěm.

Letná je ideální rezidenční lokalita s kompletní občanskou vybaveností a unikátní atmosférou. Je velmi blízko centra a zároveň dvěma nádherným parkům (Letenské sady a Stromovka). Letohradská ulice není tranzitní a tak patří k jedné z nejklidnějších ulic.

The new apartment with a practical layout and design equipment was built by a loft. Located in an apartment building from the beginning of the last century, in an absolutely quiet street on the popular Letna, near the tram stop and Letenské sady.

The layout of the apartment on the 5th floor consists of a living room with kitchen, 2 bedrooms, bathroom (with bath and shower), separate toilets, utility room (with washing machine and gas condensing boiler), vestibule and corridor.

All used materials and equipment are of high quality. There is a three-layered wooden floor and tiles. The windows are wooden (skylights and classic). The kitchen unit and built-in wardrobes are made to measure, varnished and veneered, as well as a door with concealed hinges (height 210 cm). In all rooms, there is a complete preparation for air conditioning (just add units) and the UPC reception.

There is Grohe, Duravit and Kludi bathroom equipment. The purchase price includes all the equipment, so the apartment is ready for immediate moving. The cellar belongs to the apartment.

In 2017 a complete reconstruction of the house was completed: internal space, facades, new rafters (reinforced steel and raised to the interior), the roof is also completely new, the ceiling of the floor under the ground is statically reinforced. There are also all the wiring and the glass elevator (to the mezzanine), the garden was reclaimed in the courtyard where flowers were planted and a wooden terrace with a grilling place, a shelter and a playground (with climbing frames, a slide and a trampoline) were created.

A very popular location with a unique atmosphere, surrounded by two large parks, Letenské sady and Stromovka, is distinguished by the fast reach of the centre (5 minutes by tram), cultural activities or stylish bistros and shops. Within a short walking distance from the house, there are several kindergartens and primary schools as well as grammar school. Travelling by car make it easy thanks to the Blanka tunnel complex as well as the nearby main road.

Interior 74,5 m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536602
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.