Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyKladno - Kladno, Středočeský kraj

Kladno - Kladno, Středočeský kraj
Cena2 635 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 368 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím vám krásný byt 2+kk s balkónem o celkové ploše 50m2. Tento byt je označen jako číslo 5 a nachází se ve druhém patře bytového domu. Podlahová plocha bytu je 46,1m2 + balkón 2.98m2 + sklepní kóje. Celý projekt je realizován ve vysokém standardu odpovídajícímu exkluzivní lokalitě Kladna. Byt bude vybaven plovoucími podlahami v obytných místnostech, v koupelně bude keramická dlažba a obklady. Bytě budou interiérové dveře včetně kování. Okna jsou plastová, 3sklo. V koupelně bude sprchový kout/vana, WC, umyvadlo a samozřejmě vývody na pračku a topný žebřík. V místě kuchyňské linky bude veškerá příprava na napojení do odpadu. Vytápění v domě je dálkové, každý byt má své vlastní měřící zařízení. Jako kupující budete mít možnost si vybrat z mnoha typů plovoucích podlah, dlažby i dveří. Každý má tedy možnost si udělat byt dle své představy a stylu. K bytovým jednotkám nabízíme dlouhodobý pronájem či odkup vyhrazeného parkovacího stání na soukromém parkovišti přímo u domu

Residence Kladno nabízí luxusní bydlení ve městě a přitom v blízkosti přírody. V nabídce je celkově 13 bytových jednotek v dispozicích 2+kk, 3+kk či 4+kk. Standardní vybavení bytů odpovídá vysokým nárokům na současné bydlení a zahrnuje kvalitní materiály a výrobky renomovaných značek. Kolaudace je plánována na jaro 2019. Residence Kladno je situována v oblíbené lokalitě města Kladna, v těsném sousedství lesa a Městského stadionu Sletiště. Na dosah je tak in-line dráha, cyklostezka a další možnosti sportovního vyžití. Poloha domu vyniká výbornou dopravní dostupností, nachází se v těsné blízkosti autobusových zastávek. Lokalita se dále vyznačuje skvělou dostupností i pro automobilovou dopravu. Například k dálnici D6, která je spojnicí mezi Prahou a Karlovými Vary, trvá cesta pouhých 6 minut. Cena v inzerátu je cenou konečnou, neplatíte daň z nabytí nemovitosti (4%).

Podrobné informace naleznete na našem webu www.residencekladno.cz, či na e-mailu info@residencekladno.cz, případně telefonu 777 789 652. RK NEVOLAT ! Nepřeji si být kontaktovaný ze strany realitních makléřů. RK NEVOLAT !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536741
Dispozice2+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha50
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.