Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 90 m² bez realitkyPraha - Podolí

Rezervováno
Praha - PodolíVybaveno
Cena12 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 090 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím exkluzivní byt s okouzlujícím výhledem na Pražský hrad a Vltavu.

Světlý byt 3+kk v klidné části Podolí, momentálně upraven jako velmi prostorný a vzdušný 2+kk o výměře cca. 80m2, v osobním vlastnictví, ve 3. p. cihlového domu s výtahem.

Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, na podlahách jsou velkoformátové mramorové obklady po celém bytě, vyhřívané podlahy, luxusní sanita, systém inteligentní domácnosti ovládaný přes Ipad a mnoho dalšího.

Byt je situován na tři světové strany a disponuje celkovou rozlohou cca. 90 m² vč. terasy na jih s možností grilování a balkonem situovaným na západní stranu, kde můžete při skleničce vína obdivovat západ slunce, dále sklep.

Dům stojí na výjimečném místě odkud je nádherný nezastavitelný výhled na Vyšehrad, Hradčany, řeku Vltavu, Podolskou vodárnu. Okolo mnoho zeleně – vzrostlé stromy (borovice, smrky, meruňka).

Uzavřený areál, vzdálený pouze 7 minut od centra, nabízí svým rezidentům kromě krásných výhledů i bezpečí, klid a spoustu míst k odpočinku.

Hlavní obývací pokoj nabízí integrovanou pracovnu, nádherně vybavený otevřený prostor s velkou SMART TV, útulnou jídelnou a novou kuchyňskou linku se špičkovými spotřebiči vč. vinotéky, vše od firmy MIELE – řada High Line.

Ložnice má oddělenou prostornou šatnu a vstup na terasu vybavenou zahradním nábytkem. Nechybí zde ani exkluzivní plynový gril. Zde by mohli být dvě prostorné ložnice vč. vlastního vstupů na terasu.

Byt je kompletně vybaven značkovým zařízením jako Leicht, Miele, Minotti, Vitra, B&B Italia, DEDON, Sound system Bang Olufsen, LG Philips Ambilight, Tempura, Dornbracht, EVA SOLO a další. Vybavení v hodnotě 3.000.000,- Kč je možne přikoupit za symbolickou cenu.

I dům prošel citlivou kompletní rekonstrukcí. Byl zde vybudován nový moderní výtah, nová okna, dveře a rozvody jsou kompletně po rekonstrukci. Dům je kvalitně zabezpečen – u vchodu domu i na pozemek jsou bezpečnostní dveře.

Parkování je možné na soukromém pozemku, případně máte možnost dokoupení velké garáže.

V případě potřeby dokážu pomoci i se zařízením hypotéky a to i bez doložení příjmů, případně i pro cizince.

I exclusively offers apartment for sale with a charming view of Prague Castle and the Vltava. The apartment is located on three sides of the world and has a total area of ​​more than 80 m² with a terrace and a balcony. The closed area, just 10 minutes from the city center, offers its residents, in addition to beautiful views and security, silence and plenty of places to relax.

The apartment is located on the third floor of the building and offers 2 spacious rooms incl. large walk-in closet and bathroom. Part of the standard furnishings are large marble tiles throughout the apartment, underfloor heating, luxury plumbing, smart control system via an iPad and much more.

In the main living room there is an integrated working part, incl. library, beautifully equipped open space with a large SMART TV, cozy dining room and a new kitchen line with high-quality household appliances MIELE - High Line kitchen line. The opportunity to admire the sunsets and views of the whole of Prague with a glass of wine from the personal wine minibar.

The bedroom has a separate large wardrobe and access to the terrace, equipped with furniture. There is not an exclusive gas grill there either.

The apartment is very bright, it is fully equipped with branded furniture and appliances, such as Miele, Leicht, Minotti, Vitra, B & B Italia, DEDON, Bang Olufsen sound system, LG Philips Ambilight, Tempura, Dornbracht, EVA SOLO and others.

The fully equipped kitchen has all appliances. Heating is provided by its own gas condensate boiler. Energy class - G, listed temporarily, in connection with the amendment to Act No. 406/2000 Coll. On energy management. The windows are large and the sun floods them with light; They are also equipped with blinds.

The apartment belongs to a folding room and there is the possibility of purchasing a garage.

The house has undergone a thorough renovation. After reconstruction, a new modern elevator, new windows, doors, divorce. The house is well guarded - at the entrance to the house and on the territory of the door with an electronic lock that opens with a chip.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536742
Dispozice3+kk
Dostupné od9. 5. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha90
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.