Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Hloubětín

Poděbradská, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 700 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce1 Kč


Pronajmu velmi hezký prostorný byt o dispozici 2+1 v cihlovém domě přímo u stanice metra Hloubětín.

Byt je vybavený kuchyňskou linkou, lednicí, sporákem, troubou, pračkou, vestavěnou šatní skříní a v případě zájmu je možné ho vybavit sedací soupravou (možnost zaslání fotografií). Byt se nachází ve druhém patře 6-ti patrového cihlového domu s výtahem, s jedním oknem na jih a dvěma okny na sever do parku. Rozloha je 54 m2, pokoje mají udržované původní parkety, v koupelně je zděné jádro a sprchový kout, topení je ústřední. K bytu náleží balkón v mezipatře a sklep. Pokoje mají samostatné vstupy a současně jsou průchozí, ale oddělené dveřmi (dva samostatné pokoje + samostatná kuchyně s oknem).

Dům je průběžně rekonstruován, má všechny okna plastová, novou střechu, výtah a potrubí. Dům působí velice čistě a příjemně.

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost - obchody, banky, pošta, škola, školka, nákupní centrum, park, cyklostezka, bazén, dětské hřiště atd. Byt je 1 min. chůze na stanici metra Hloubětín (B) a tramvajovou zastávku linky 6, 16, 25, 92, 94. Za domem je možnost parkování bez poplatku (žádná parkovací zóna).

Cena pronájmu je 14700 Kč + 3400 Kč poplatky. V bytě je k dispozici internet od UPC za 600Kč. Elektřina + plyn se převádí na nájemníka. Vratná kauce ve výši jednoho nájmu.

Byt je připravený k nastěhování od listopadu 2019. Preferuji dlouhodobý pronájem.

We offer to rent a very nice apartment 2 + 1 in a brick building right next to Hloubětín metro station.

The apartment is equipped with a kitchen unit, refrigerator, stove, oven, washing machine, built-in wardrobe. The apartment is located on the second floor of a 6-storey brick building with a lift, with one window to the south and two windows north to the park view. The area is 54m2, the rooms have maintained original parquets, the bathroom has shower and heating in the apartment is central. The apartment has a mezzanine balcony and private cellar in the basement. The rooms are separated (two separate rooms + separate kitchen with a window).

The building is continuously reconstructed, has all plastic windows, new roof, lift and piping. The building is very clean and pleasant.

Nearby are entire public amenities - shops, banks, post office, school, kindergarten, shopping center, park, cycle path, swimming pool, playground etc. The apartment is 1 min. walk to the metro station Hloubětín (B) and tram stop line 6, 16, 25, 92, 94. Parking is free of charge (no parking zone).

The rental price is CZK 14,700/month + CZK 3400/month. Electricity + gas is transferred to the tenant. The flat has fast UPC internet connection for CZK 600/month .

The apartment is ready to move in from November 2019. We prefer long-term rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536859
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.