Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 37 m² bez realitkyOlštýnská, Praha - Troja

Olštýnská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby4 799 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


K dlouhodobému podnájmu nabízíme vybavený byt 2+kk, 37 m 2 ve velmi pěkné lokalitě Praha 8 - Troja v ulici Olštýnská. Byt se nachází v 18. patře.

Byt je vybaven kuchyňskou linkou s ledničkou, troubou se sklokeramickou deskou a mikrovlnou troubou, v obývací části se nachází gauč a obývací stěna. V ložnici je prostorná šatní skříň. V koupelně se nachází vana a pračka. WC je odděleno.

Kousek od domu veškerá občanská vybavenost a obchodní centrum Krakov. U domu autobusová zastávka Na Pazderce – metro Kobylisy vzdáleno 5 minut autobusem.

Byt je ihned k nastěhování. Poplatky jsou včetně energií.

For long-term lease we offer furnished apartment 2 + kk, 37 sqm in very nice locality of Prague 8 - Troja in Olštýnská street. The apartment is located on the 18th floor.

The apartment is equipped with a kitchen unit with fridge, oven with ceramic hob and microwave oven, in the living room there is a couch and a living room. The bedroom has a spacious wardrobe. The bathroom has a bathtub and washing machine. The toilet is separated.

Close to the house all amenities and shopping center Krakow. At the house there is bus stop Na Pazderce - metro station Kobylisy 5 minutes by bus.

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536900
Dispozice2+kk
Podlaží17
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.