Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 84 m² bez realitkySlévačská, Praha - Hloubětín

Slévačská, Praha - HloubětínČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 31 807 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rádi byste se po náročném dni v práci ocitli ve vlastní oáze klidu? V Parku Hloubětín v blízkosti lesa, a přesto nedaleko centra, je to možné. Vynikající rovnováha mezi dopravní dostupností a rodinnou pohodou pro ty, kteří chtějí trávit čas se svými nejbližšími spíše než na cestě do práce. Díky parku, vytvořenému přímo pro potřeby vlastníků bytů, můžete trávit čas s dětmi přímo před domem, vyrazit na procházku do lesoparku vzdáleného 15 minut chůze nebo ke Kyjskému rybníku, který vybízí k víkendovému pikniku s přáteli. Pokud však preferujete odpolední kávu v pohodlí domova, díky vysokému standardu bytu, mezi něž patří mimo jiné odhlučněná okna, si ji můžete nerušeně vychutnat.

Bytová jednotka 3+kk v Parku Hloubětín, developerském projektu nízkoenergetických bytů realizovaných firmou JRD, byla dokončena v roce 2016 a je vhodná k bydlení pro rodinu i jako investiční projekt.

Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost do centra Prahy. V bezprostředním okolí je tramvajová zastávka (tramvaj 16, 25), metro (stanice metra B Hloubětín) je vzdálené 10 minut chůze. V okolí bytu je vynikající občasná vybavenost - supermarket je přímo v objektu a v docházkové vzdálenosti je škola a poliklinika.

Byt se nachází v druhém podlaží. K bytu s vnitřní rozlohou 84 m2 patří dvě lodžie (první, přístupná z ložnice s rozměry 2,75m2, druhá, přístupná z obývácího pokoje a pracovny 8,75 m2), sklep umístěný v přízemí a garážové stání, nacházející se v 2. podzemním podlaží společných garáží.

Byt v nízkoenergetickém standardu je velmi tichý díky trojsklenným oknům. Neustálý komfort v podobě čerstvého vzduchu zajištuje automatická centrální rekuperace, kterou lze konfigurovat dle vlastních potřeb. Součástí bytu je plně vybavená koupelna a kuchyň z dýhy ve vysokém lesku, vybavená moderními spotřebiči.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536940
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA
Plocha84
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.