Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 53 m² bez realitkyŠtúrova, Praha - Lhotka

Štúrova, Praha - LhotkaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Od poloviny listopadu nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný částečně zařízený byt 3+kk 53m2 s lodžií a sklepní kójí, vhodný pro dva dospělé, nebo tříčlennou rodinu. Orientace oken je na západ s výhledem do zeleně. Byt se nachází v 1. patře třípatrového panelového domu bez výtahu v klidné části Prahy 4 v ulici Štúrova s dobrou dostupností do centra (stanice metra C Kačerov 2 zastávky autobusem), ale i do zeleně (Krčský les v dochozí vzdálenosti).

Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj (jídelní rozkládací stůl, 3 židle, rozkládací sedačka)s přímým vstupem na lodžii, plně vybavený kuchyňský kout (lednice s mrazákem, sporák s indukční deskou a elektrickou horkovzdušnou troubou, mikrovlnná trouba), dva neprůchozí pokoje (manželská postel s úložným prostorem), koupelna s rohovou vanou a s pračkou, samostatné wc, a vstupní chodba s velkou vestavěnou skříní. Na podlahách bytu plovoucí podlaha, vinil a dlažba.

V okolí domu veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, obchod Albert přes silnici, zastávka MHD před domem, v dochozí vzdálenosti Thomayerova nemocnice, pošta, koupaliště Lhotka) dostatek místa na parkování přímo u domu.

Cena nájmu 14 000Kč + energie 3 500Kč (voda, teplo, internet, odpadky vše nastaveno pro 3 lidi), elektrika přepis na nájemce cca 500Kč. Vratná kauce 35 000Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536951
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha53
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.