Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 33 m² bez realitkyAntala Staška, Praha - Krč

Antala Staška, Praha - Krč
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce31 218 Kč


Z důvodu rozšíření firmy si Vám dovoluji nabídnout k přenechání pronájem (do 30. 6. 2020 s možností prodloužení) nově zrekonstruované kanceláře o celkové výměře 33,6 m2, která se nachází ve 4. patře administrativního objektu na Praze 4, v dochozí vzdálenosti od metra Budějovická. Ke kanceláři náleží jedno garážování stání za měsíční poplatek

2 000 Kč. Při vstupu do objektu se nachází reprezentativní recepce. Kuchyňka a toalety jsou společné na chodbě se sousedními nájemci. Samozřejmostí jsou rozvody internetových a telefonních sítí (optický kabel). V přízemí se nachází restaurace, která nabízí polední menu a příjemné posezení. Budova je velmi dobře dopravně dostupná bus/metro. Nedaleké napojení na Jižní spojku. Pokud byste potřebovali více informací, neváhejte se na mne obrátit, velmi ráda Vám zodpovím Vaše dotazy a případně uskutečním osobní prohlídku prostor.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537015
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha33
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.