Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 52 m² bez realitkyBudivojova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

Budivojova, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 350 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 966 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám nově zrekonstruovaný byt 2+1, obytná plocha je 52 m2, nachází se ve 4. patře osmipatrového panelového domu v centru města v lokalitě „za Perlou“, ul. Budivojova. Velmi klidné a bezpečné prostředí. V blízkosti domu je cyklostezka, park, dětská hřiště, sportoviště, ZŠ a MŠ, zastávka MHD (Mariánské nám. nebo Družba – IGY), poblíž je i OC IGY. Dostatek parkovacích míst před domem nebo v těsné blízkosti.

Byt je čerstvě komplexně zrekonstruován – všude nové podlahy, štukové omítky, podhledy, rozvody elektřiny, vody, odpady, vyzděná kuchyně, vyzděná koupelna a samostatné zděné WC. Vstup do bytu - nové bezpečnostní dveře, i všechny vnitřní dveře jsou nové.

Dispozice bytu: kuchyně je ergonomicky promyšlená s novou linkou vyrobenou na míru a novými spotřebiči, pračkou. Obývák je s balkonem, v ložnici je nová rohová skříň, koupelna je s vanou a skleněnou zástěnou, samostatné WC, šatna/komora s regály, vstupní chodba. V suterénu domu je součástí bytu vlastní sklepní kóje s regály a k dispozici je společná kolárna/kočárkárna.

Všechna okna jsou plastová, hledí do zeleně (na vzrostlé stromy). Bytový dům je po celkové opravě, ve vchodu i v okolních bydlí velice slušní sousedé.

Byt je volný k nastěhování ihned - nejpozději do 1 měsíce.

Při rychlém jednání je momentálně ještě možnost byt převádět jako družstevní podíl, tedy bez daně z nabytí nemovitosti (4 % z kupní ceny) s tím, že žádost o převod do osobního vlastnictví byla podána a všechny vyměřené poplatky a doplatky jsou družstvu již uhrazené! Pokud to zájemci nevyhovuje, je možnost prodeje již v osobním vlastnictví, neboť proces převodu z družstevního do osobního bude brzy dokončen.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537029
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.