Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 bez realitkyLesnická, Praha - Smíchov

Určeno ke spolubydlení
Lesnická, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Vratná kauce19 000 Kč


Pokoj 20 m2 na Praze 5 u parku Nám. 14 října, 5 min od metra B Anděl. Jedná se o světlý byt s krásným výhledem na Prahu. Pokoje jsou plně vybavené včetně ložního prádla. Každý pokoj je vybaven postelí, sedačkou, křeslem, šatní skříní, stolem, židlí, konferenčním stolkem, lampičkou a dalším příslušenstvím. V bytě je kuchyň a jídelna, 2x samostatná koupelna a 2x samostatné WC. Klimatizace. Rychlý internet s WIFI. Cena 13.000,- obsahuje všechny poplatky a služby, internet i úklid společných prostor , pokoje a výměnu ložního prádla.

Room 20 sqm in Prague 5 situated at Nám. 14 October, 5 min from the metro B Andel. This is bright roof apartment with beautiful views of Prague. Rooms are fully equipped including bed linen. Each room is equipped with a bed, a seat, armchair, wardrobe, table, chair, coffee table, lamp and other accessories. The apartment has a kitchen and a dining area, a 2x separate bathroom and a 2x separate toilet. Climatization. Fast internet with WIFI. The price of 13.000, - CZK includes all fees and services, internet and cleaning of common areas and rooms, changing bed linen etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537087
VybavenoVybaveno
Podlaží7
Typ budovyCihla
Dispozice3+1
Dostupné od20. 10. 2018
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.