Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 65 m² bez realitkyPetřín, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský kraj

Petřín, Karlovy Vary - Karlovy Vary, Karlovarský kraj
Měsíční nájemné14 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce14 000 Kč


Nabízíme k pronájmu prostory po kompletní rekonstrukci o velikosti 65 m², které jsou situovány ve zvýšeném přízemí cihlového domu v lázeňské zóně v Karlových Varech, ulice Petřín. Nezařízené prostory je možné využít jako kancelář/ordinace, ale i byt 2+kk (po dohodě možno i zařízený byt). Nachází se v právě zrekonstruovaném historickém domě s původním názvem „Golden Herz“.

Prostory se skládají ze dvou propojených místností (větší s okny do ulice, menší s oknem na terasu), dále koupelny (ve které je příprava na malou kuchyňku/pračku pro kancelář/byt), samostatného WC a soukromé terasy se vstupem z chodby. Je vhodné i pro náročnější klienty. Kromě běžných úložných prostor jsou k dispozici prostory na uložení venkovního zařízení na terase a mimo jednotku je možné využít komoru na chodbě a sklepní kóji.

Klidná lokalita 2 minuty od Vřídla s výbornou dopravní dostupností (stanice autobusu 2 min), občanská vybavenost v místě (2 min samoobsluha s otevírací dobou PO – NE).

V celém prostoru je teplovodní podlahové vytápění napojené na kondenzační kombinovaný (plynový) kotel, v místnostech nová plovoucí podlaha, v koupelně a WC dlažba (rovněž podlahově vytápěná).

V ceně nájmu je internetové připojení, k dispozici přípojka na internet a televizi.

Parkování na ulici před domem na povolení k vjezdu do lázeňské zóny nebo je možné parkovat v bezprostřední blízkosti (1 min) bez povolení.

Měsíční nájemné 14 000 Kč, záloha na služby (voda, úklid) 500 Kč, převod elektřiny a plynu, kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu. (Pro firmy/podnikatele je nájem včetně služeb možno měsíčně fakturovat.)

Ve stejném domě k dispozici také kompletně zařízený byt 2+kk s terasou s přístupem přímo z ložnice, celková výměra 65 m², také po kompletní rekonstrukci. https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/537166-nabidka-pronajem-bytu

.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537167
DispoziceOstatní
Dostupné od15. 1. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha kanceláře65
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.