Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyDivišovská, Praha - Chodov

Rezervováno
Divišovská, Praha - ChodovVybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Pronajmu zařízený (už tam není zelená rohová sedačka) světlý byt 2+kk ve 3. patře s výtahem. Byt o rozloze 53,35 m2 s balkonem o výměře 3,36 m2. Byt sestává ze dvou obytných místností, kuchyňského koutu, koupelny, toalety a komory. Má zděné jádro, plastová okna a podlahové krytiny (dlažba/plovoucí podlaha/koberec). Bytový komplex byl postaven v roce 2004. Dům je udržovaný a zateplený.

Kuchyňský kout je od části obývacího pokoje oddělen barem se židlemi. Je vybaven vestavěnými spotřebiči (lednice s mrazákem, elektrická trouba, sklokeramická deska, myčka nádobí) a nádobím. V obývacím pokoji je konferenční stolek a regály se šuplíky, police, TV a televizní stolek. Do bytu je přiveden kabel UPC s wifi připojením. V ložnici je manželská postel s nočními stolky, velký regál/ knihovna po celé stěně. Počítačový stůl a židle. V obývacím pokoji je plovoucí podlaha, v kuchyňském koutu, na chodbě, v komoře a koupelně je dlažba a v ložnici je koberec. Koupelna je oddělená od WC. V předsíni jsou velké vestavěné skříně včetně botníku. Výhled z obývacího pokoje a balkonu je do zeleně.

V okolí domu je možnost parkování. 200 m od domu je autobusová zastávka MHD. Nedaleko je také stanice metra C – Chodov. 5 min. od domu je bazén a sportoviště pro Prahu 11, park na kolečkové brusle, minigolf a dětské hřiště. 10 min. od domu se nachází Hostivařský park a nákupní Centrum Chodov. Do centra je to autem tak 10 min. a metrem 20 min. Sportoviště Hamr je ve vzdálenosti cca 10 min. V okolí domu je zeleň a klid, protože příjezdová ulice je slepá.

K dispozici ihned. Nájem i se všemi poplatky činí 16 000,- Kč. Při podpisu smlouvy se skládá vratná kauce ve výši 13 000,- Kč. Preferuji nájemce nekuřáky bez domácích mazlíčků, na dlouhodobý pronájem. Vhodné pro mladý pár bez dětí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537194
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha56
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.