Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 120 m² bez realitkyMělnická, Tišice - Tišice, Středočeský kraj

Mělnická, Tišice - Tišice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena6 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 524 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásny dům, kolaudovaný v r. 2011 s pozemkem o rozloze 1000m2.

Dům je dispozičně řešen jako 4+1. V přízemí se nachází předsíň, menší technická místnost s bojlerem, regály a technickým zázemím. Dále zde najdeme také koupelnu vybavenou toaletou, umyvadlem a sprchovým koutem. V přízemí je také prostorná kuchyň s vestavnými spotřebiči (myčka nádobí, velká digestoř, indukční deska, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba) s jídelním koutem. A prostorná samostatná obývací místnost s obloženým krbem na dřevo, který příjemně vyhřeje celé spodní patro. Z obývacího pokoje možnost vstupu na terasu a do zahrady, terasa je velká s rozlohou 40m2 z prken sibiřského modřínu. Vytápění je řešeno jak krbem, tak elektrokotlem, - obojí s možností volby do podlahového vytápění, které je ve spodním patře anebo do radiátorů v celém domě.

Horní patro disponuje větší koupenou s vanou, dvěma umyvadly, samostatnou menší toaletou a jsou tady 3 neprůchozí ložnice – všechny s přístupem na balkon. Jedna o rozloze cca 16m2, druhá (využívána jako dětský pokoj) cca 12,5m2, třetí, nejmenší (nyní využíván jako pokoj pro hosty) s rozlohou 10m2.

Největší ložnice má po celé délce a výšce velkou vestavnou skříň, rozloženou do 3 sekcí, s úložným prostorem, místem na věšáky a také se šuplíky s pojezdy. Dětský pokoj má také vestavnou skříň, na kterou plynule navazují otevřené police, pro úschovu hraček či knížek.

Vše vestavné zařízení v domě (kuchyň, schodiště, koupelnové skříňky, vestavné šatní skříně jak v ložnici tak v dětském pokoji) v luxusním provedení řešeno na míru truhlářem.

Z horního patra (z prostoru chodby) možnost vstupu na zateplenou půdu (s výškou cca 2m), která nabízí další úložný prostor, případně i další nadstavbu dalších dvou pokojů.

Balkony jsou dva, přední strana 10m2 a zadní strana 8m2, zábradlí je nerezové (tedy bezúdržbové).

Dům má také technickou přípravou pro zapojení tepelného čerpadla.

K domu náleží dvojgaráž s ponkem a dílnou, o rozloze 48m2, kde pohodlně zaparkujete 2 auta a ještě zbývá dost prostoru pro úschovu nářadí, úložných regálů, či zahradního nábytku. Vstup do ní skrz garážová vrata anebo také samostatným vchodem ze strany od domu. Na dvojgaráž ze zadní strany plynule navazuje zastřešený dřevník se samostatných vstupem o rozloze 18m2. Dřevník je rozdělený do 3 částí, každá s kapacitou cca 6m3 dřeva, s rozvody elektřiny, a možností prostoru pro další materiál či zahradní nářadí.

Na pozemku je také kopaná studna s dostatkem vody, která zavlaží zahradu během celého léta v denním provozu. Studna má také zabudované čerpadlo a bezpečnostní kryt.

Pozemek je rovinatý a nabízí dostatek prostoru pro dobudování dalších budov, nebo bazénu a pod. Je po celém obvodu oplocený, z přední části je zděný plot obložený přírodním kamenem, kterým je také obložen v jednotlivých částech i dům. Výplně jsou opět dělané jako kovaná ruční práce kováře a ze stejného materiálu jsou také obě pojezdové brány (4,5m a 3m). Menší brána nabízí možnost vstupu na pozemek až do zadní části za dům (v případě budování dalších přístřešků či úpravy zahrady nebo výstavbu bazénu apod.). Před dvojgaráží je ještě prostor pro další dvě parkovací místa, a další parkování možné i před menší, 3m bránou.

Technické údaje: Dům je postaven z pálených cihel Porotherm 36,5cm, zateplen 16cm polystyrenem. Střecha pálena taška s glazurou Tondach Stodo, zateplena 36cm minerální vatou.

Náklady na provoz domu cca 3500Kč/měs. (voda, elektřina včetně vytápění, plyn není zaveden). V místnostech v domě plovoucí podlaha a dlažba, v přízemí podlahové vytápění teplovodní, v patře podlahové vytápění elektrické, a to pouze v koupelně. Vytápění obecně řešeno elektrickým kotlem a krbovou vložkou s výměníkem do radiátorů. Teplá voda je na elektricky bojler, 180L. Interiérové dveře jsou v celém domě bezfalcové, s magnetickými zámky. Okna jsou plastová, dvojsklo, s bezpečnostní folií (pro pojišťovnu bráno bezpečnost jako mříže). Vstupní dveře jsou bezpečnostní, protipožární, s ochranou proti vylomení či vysazení. V domě bezpečnostní čidla a alarm napojen na GSM modul pro napojení na PCO.

Prohlídka možná kdykoliv po předchozí domluvě. Právní servis zajištěn, na náklady prodejce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537261
Dispozice4+1
Plocha pozemku1 000
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha120
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.