Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyCihelná, Praha - Malá Strana

Cihelná, Praha - Malá StranaVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Byt k pronajmu 2+kk | Malostranská, Praha 1

Cena je: 34 000 Kč ( se vším všudy )

Parking: je v ceně

Je možné používát pro kratkodoby pronajmy na airbnb, na airbnb 4.8 z 5 ★★★★★. Byt je plně vybavený, krásně zařízený, nachází se v turistické oblasti Malostranská,v ložnice je krb, ložnice s výhledem do klidné vnitřní zahrady (parkoviště), je zde 1 parkovací místo zdarma. V koupelně je sprchový kout. Kuchyně je velmi světlá a má všechno pračku, myčku, sporák, mikrovlnku. K dispozici je televize a internet. Všude je retro originální nábytek. Pohovka se rozkládá a je velmi pohodlná pro spaní. Nachází se v prvním patře.

Volejte: +(420)604-159-636

It is possible to rent on #airbnb # booking.com, on airbnb 4.8 out of 5 ★★★★★The apartment is fully equipped, beautifully furnished, located in the tourist area of Malostranská, The bedroom has a fireplace, the bedroom overlooks the quiet indoor garden (parking), there is 1 parking space for free. The bathroom has a shower, all made of stone and granite. The kitchen is very bright and it has everything and a washing machine, dishwasher, stove, microwave. There is tv and internet. Everywhere furniture is old, original. The sofa unfolds and it is very comfortable for sleeping. Located on the first floor.

Call: +420604159636

Возможно сдавать на #airbnb #booking.com,отнка на airbnb 4.8 из 5 ★★★★★Квартира полностью оборудованная, красивой мебелью, находится в туристическом районе Malostranská, В спальне камин, спальня выходит окнами в тихий крытый сад(парковка), имеется 1 парковочное место бесплатно. В ванной душ, все из камня и гранита. Кухня очень светлая и в ней есть все и стиральная машина, посудомоечная машина, плита, микроволновка. Есть тв и интернет. Повсюду мебель старинная, оригинальная. Диван раскладывается и он очень удобный для сна. Находится на первом этаже.

Звоните: +(420)604-159-636

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537434
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.