Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 20 m² bez realitkyPlevova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Plevova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce7 000 Kč


Nabízíme k pronájmu neprůchozí pokoj pro 1-2 osoby v krásném cihlovém bytě 3+1 na ulici Plevova v Žabovřeskách. V dalších dvou pokojích bydlí dva pracující studenti (muži) doktorského studia. Nabízený pokoj má parketovou podlahu, plochu 20,3 m2 s lodžií 3,2 m2 ve 3.patře a je vybaven policovým systémem Ikea. Sdílené prostory jsou kuchyně, která je vybavená vestavěnou linkou a nábytkem, stolem se židlemi, myčkou, lednicí, mikrovlnou troubou, horkovzdušnou troubou a plynovým vařičem. Prochází se přes ni na druhou lodžii. Byt má šatnu s vestavěnými skříněmi. Jádro koupelny je nově zrekonstruované a je zde pračka s horním plněním, toaleta je samostatná. K bytu náleží sklepní kóje a je zde k dispozici UPC připojení k internetu za 200,-. K nastěhování ihned.

We offer single room for 1-2 people in beautiful brick apartment 3+1 in Brno Žabovřesky. In another two rooms live two Ph.D. students (men). The offered room has parquet floor, total area of 20,3 m2 and loggia 3,2 m2 on the 3rd floor and is equipped by shelf system Ikea. The shared kitchen is equipped with a built-in kitchen unit and furniture, oven, gas cooker, fridge, microwave oven, dishwasher, table and chairs. From kitchen is access to the second loggia. The apartment has a cloak-room, the bathroom is after reconstruction and is equipped with washing machine, the toilet is separate. The apartment has a cellar. Available is also UPC internet connection for 200,-. The room is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537465
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha20
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.