Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyŽelivského, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Želivského, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 2+ kk v klidné části Kolína, ulice Želivského, plocha 45 m2. Byt se nachází v prvním patře panelového domu. Do domu je bezbariérový přístup. K dispozici je osobní i nákladní výtah. V domě je umístěn kamerový systém.

Dobře udržovaný byt je po částečné rekonstrukci: jsou zde plastová okna včetně žaluzií, zděné jádro, nová podlaha na chodbě, WC a v koupelně. Byt je úsporný z hlediska nákladů na topení, je umístěn uvnitř, není krajový. Na jaře 2019 bude celý dům nově tepelně izolován. Byt je vybaven samostatnými měřícími zařízeními na veškeré odebírané energie ( elektřina, teplá a studená voda , teplo na vytápění bytu) platí se pouze to ,co se spotřebuje.

Byt je vybaven - kuchyňská linka, elektrický sporák, digestoř, v kuchyni je odkládací pult a bar s velkými úložnými prostory. Na chodbě jsou prostorné vestavěné skříně s věšákovou stěnou a zrcadlem. V pokojích jsou instalovány garnýže.V bytě je kabelové připojení k internetu, zásuvka na TV a telefon. K bytu náleží vzdušná sklepní kóje. Jízdní kola a kočárek je možno odkládat do společné uzamykatelné místnosti v přízemí. Venku vedle domu je rozsáhlé dětské hřiště a mnoho místa na odpočinek. Parkování auta je možné přímo před domem, rychlá dostupnost hlavních silničních tahů.

Byt je nekuřácký.

V blízkém okolí je MHD, nemocnice, lékárna, zubař, veterina, školy, školka, večerka , samoobsluha, restaurace, kadeřnictví.

Byt je k dispozici od 1.2.2019 . Prohlídka možná po dohodě.

Platby: měsíční nájem 8 000 Kč + záloha na energie a služby 3 500 Kč/měsíc, vratná kauce 23 000 Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537616
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.