Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyTrnková, Praha - Krč

Trnková, Praha - KrčČástečně vybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 680 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk o ploše 45 m2 v ulici Trnková, Praha 4 Krč. Byt se nachází ve druhém patře revitalizovaného zatepleného panelového domu s plastovými okny, novým výtahem, s bezbariérovým přístupem.

Má sympatické dispozice, neprůchozí pokoje. Vstup do zděné koupelny s vanou a odděleného wc ze vstupní chodby. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem. Celkově dostatek úložného místa. Byt je slunný, orientovaný jihozápadně.

Byt je veden v družstevním vlastnictví, anuita je splacena. Měsíčně se hradí pouze nízké poplatky za energie. Zájemce ušetří za daň z nabytí 4%, která se v tomto případě nehradí.

Bytový dům se nachází v klidné lokalitě kousek od Kunratického lesa s dobrou dostupností do centra MHD (bus 2min chůze), metro Kačerov (10min). V místě kompletní občanská vybavenost (supermarket, škola, školka, pošta, nemocnice).

Obývací pokoj a kuchyň jsou nově vymalovány.

Cooperative ownership, flat is after reconstruction of the toilet, bathroom and kitchen. The building is thermal insulated, plastic windows, new elevator. Near the flat is large forrest, supermarket and bus station. It takes 10 minutes to get on the Budějovická underground station by bus. The flat has its own basement area.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537736
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.