Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Střešovice

Na Petynce, Praha - StřešoviceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 900 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce29 800 Kč


Moderní, světlý, nákladně zrekonstruovaný byt situovaný v přízemí rekonstruovaného domu. Atraktivní lokalita v blízkosti centra na rozmezí Střešovic a Břevnova v klidné ulici Na Petynce.

Obývací pokoj s plně vybavenou kuchyňskou linkou (myčka, vestavná trouba), vysoká dřevěná okna s výhledem do zahrádky a na Klášterní kapli, světlá ložnice s výhledem do zeleně, moderní koupelna s „walk-in“ sprchou, toaleta, vstupní chodba. Vnitroblok domu nabízí příjemné posezení v udržované zahradě s altánkem.

Vytápění je řešeno úspornými topnými panely nejnovější technologie s automatickou regulací teploty. V budoucnu přibyde k bytu možnost využití sklepu, který se nyní plánuje rekonstruovat. Parkování možno přímo před domem. Poplatky za spotřebu energií včetně domovních služeb 2900,-/měsíc. Požadována 2-měsíční kauce.

Modern, renovated apartment located on the ground floor of a renovated house. Very attractive location near the center of Prague surrounded by greenery in the quiet street Na Petynce.

Living room with a fully equipped kitchenette with large wooden windows overlooking the garden and the Monastery Chapel, bright bedroom with a view to the garden, modern bathroom with walk-in shower, toilet, entrance hall. The courtyard of the house offers a pleasant sitting in a well-kept garden with gazebo.

The apartment is equipped with electricity-efficient heating panels with automatic temperature control. In the future, the possibility to use the cellar, which is now being planned to be reconstructed. Parking is right in front of the house. Fees for energy consumption including house services 2900, - / month. Required 2-months deposit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu537803
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní
Plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Předzahrádka 100 m²

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.