Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 79 m² bez realitkyU Ovčína, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj

U Ovčína, Dobříš - Dobříš, Středočeský kraj
Cena3 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 995 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Byt původně 2+1 upravený na 3+kk s garáží a lodžii s výhledem na rybník a na hřiště s navazujícím parčíkem se nachází v klidové zóně.

Při vstupu do bytu se nacházíme v chodbě s věšákem na kabáty, dále se zde nachází dvě vestavné skříně, velký 170cm široký a 240cm vysoký botník, další mělká skříní „maskovaná“ velkým zrcadlem, a šatna s úložným prostorem- jedna strana na ramínka, druhá strana police. Z chodby po levé straně vstupujeme do ložnice s lodžii. U vchodových dveří vpravo se nachází jako první dveře na WC a vedle nich dveře do koupelny. Proti vchodovým dveřím do bytu jsou dveře do společných prostor = obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Tato místnost zvládne rodinou oslavu o 20ti lidech. Přes obývací pokoj pak vstoupíme do dalšího = dětského pokoje, který je odhlučněn pod novým kobercem instalovanou izolační vrstvou změkčující případný pád malých dětí.

Shrnutí: byt má plastová okna, nový rozvod el, zděnou spíž, novou podlahu v obývacím pokoji s kuchyní , v dětském pokoji nový koberec s instalovanou izolační a pád změkčující vrstvou, šatnu + velký botník, k tomu ještě 2 vestavné skříně a podhled se zasunovacími dvířky. V domě je společná kotelna s uhelnou na peletky s kotli na automatiku, 2x kočárkárna, prádelna, sušárna. K bytu náleží i suchý sklep s oknem.

Toto bydlení v klidném prostředí je ideální místo pro rodinu s dětmi - hřiště na míčové hry a jízdy na kole je vedle domu a dětské hřiště se skluzavkou a přelézačkou je cca 90m od domu.

Nízké náklady na bydlení. Velmi dobrá občanská vybavenost a dostupnost školky, školy i gymnázia (vše cca 20 minut pěšky). Supermarket 5 minut od domu. Možnost příjemných vycházek v blízkém lese, koupání v rybníku, cykloturistika. Centrum Dobříše je vzdálené cca 15 min. chůze (autem cca 3 minuty).

Cca 12 minut od domu je autobusová zastávka s vynikajícím spojením na Prahu i Příbram.

Město Dobříš je v posledních letech žádanou lokalitou díky souladu maximální občanské vybavenosti, rychlé a jednoduché dopravní dostupnosti na Prahu a Příbram a zároveň bezprostřední blízkosti hezké přírody s možností volnočasových, turistických a cykloturistických aktivit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538056
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha79
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.