Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkyČeskodubská, Praha - Vinoř

Rezervováno
Českodubská, Praha - VinořVybaveno
Měsíční nájemné11 900 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajem útulného světlého bytu 49 m2 o dispozici 2+kk s balkonem, který se nachází ve 2.NP( celkem 3 ) v novostavbě bytového domu v Praze 9 - Vinoři, která nabízí svým obyvatelům bydlení v příjemném a klidném prostředí s výbornou dostupností do metropole.  

 Obývací pokoj se vstupem na balkon (4 m²), kuchyňská linka vybavená spotřebiči (el.varná deska, el. trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem), konferenční stolek, TV stolek a moderni obyvackova sestava..V ložnici postel , komoda a vestavná skříň ,psaci stul,skrin,zidle, Koupelna s umyvadlem, zrcadlem, sprchou a automatickou pračkou,vana. samostatné WC. K bytu náleží také garážové parkovací stání a sklep v suterénu domu. 

Dům se nachází v malebné lokalitě Praha 9 Vinoř bohaté na zeleň, rybníky a přírodu, v okolí jsou další novostavby tvořící větší residenční komplex. Naleznete zde restaurace, vinárnu, nákupní možnosti, lékařskou péči, mateřskou a základní školu, přímo za domem se nachází nově vybudované golfové hřiště V docházkové vzdálenosti pošta (200 m), dále obchody Billa a DM drogerie – OC Černý most 13 min autem, zastávka BUS 300m (směr metro Letňany 10 min., metro Vysočanská 15 min.). Nájem 11900 Kč měs., služby 2200 Kč pro 1 os.) bez elektřiny, kauce 20 000 Kč, Pro 1 osobu,zena bez zvirat,nekuracka. Jenom dlouhodobe.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538057
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha49
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.