Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 66 m² bez realitkyNad Ostrovem, Praha - Podolí

Nad Ostrovem, Praha - PodolíVybaveno
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Majitelé nemovitosti nabízejí toto nové 2+kk, kdy byl rezidenční dům zkolaudován koncem května 2018 a tak se jedná o první pronájem konečnému zájemci - REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT. Lokalita - Podolí - je spojením klidné části města s výbornou dopravní obslužností (tramvaj do centra Prahy cca. 10min), možností sportovního i kulturního vyžití v blízkosti řeky Vltavy. Tento nový 5ti patrový rezidenční dům s 11 luxusními bytovými jednotkami nabízí vysoký standard bydlení uprostřed původní rezidenční zástavby.

DETAILY:

Byt je vkusně vybaven. Kuchyňská deska je kamenná a celá kuchyň je vybavena značkovými spotřebiči BOSCH a AEG. V koupelně je prostorný sprchový kout a vše potřebné. Úložné prostory jsou řešeny vestavěnými skříněmi na míru.

Výška obytných místností á 260cm, vytápění - plynová kotelna, bezdrátové měření/odpočty spotřeby tepla, kdy se jedná o podlahové konvektory u francouzských oken. V koupelně jsou otopné žebříky a el. podlahové topení. Sklep zahrnut v ceně nájmu.

Je zde možnost parkovaní na parkovacím stání v 1.podzemním podlaží se sekčními vraty - dálkové ovládání je samozřejmostí (cena á 2000 CZK / měsíc). Hliníková okna, společná TV anténa, Intercom - video telefon, Smart system - možnost využívání tabletu či telefonu pro ovládání topení a žaluzií. Podlahy jsou třívrstvé dřevěné s nášlapnou vrstvou 3,6mm. Výtah - nosnost 9 osob. Vstup - mechanický zámek dveří - čip nebo klíč.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat - pan Filip Hokr +420777752836.

The owners of the flat offer this completely new 2+KK in a residential building. It will rented only to the final tenant. Real estate companies – please do not call!

Location – Prague 4, Podoli – it is a quiet part of the city with excellent transport to the centre of Prague – less than 10 minutes by tram. There are many sporting and cultural options at the nearby Vltava river. The flat in a new 5 floor residential building containing 11 luxury flats offers a high standard of living in the middle of a residential area.

Details: the flat is fully equipped, it has three layer wooden floors /in the living room and in the bedroom/. The living room is connected to the kitchen. There is a black stone kitchen unit, the whole kitchen is equipped with brand name appliances. In the bathroom there is a large shower and all the usual equipment, heated rail and under floor heating. There are built-in wardrobes in the bedroom, kitchen and in the entrance hall. Heating – gas boiler, wireless measurement of heating, electricity, floor convectors at the French windows. Cellar included. There is a parking space in the first underground level with a remote control gate /for 2.000 CZK per month/. Aluminium window frames, intercom – video entrance phone, Smart system – the possibility to use a tablet or smart phone to manage the heating and window blinds. Lift for 9 persons, mechanical door lock – chip or key.

If you are interested, please contact Filip Hokr on tel. +420 777752836.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538058
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 11. 2018
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha66
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyNízkoenergetická

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.