Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 68 m² bez realitkyČiněves - Činěves, Středočeský kraj

Rezervováno
Činěves - Činěves, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 319 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt o dispozici 3+1 o výměře 68m2 s terasou do zahrady, která je přístupná a je také ve vlastnictví. Byt je tedy přízemní a díky tomu bezbariérový. K bytu jsou ještě tři sklepy o celkové výměře 15m2. Jedná se o bytovku o šesti bytových jednotkách.

Částečná rekonstrukce: plastová okna, nový 12kw elektrokotel ( topil jsem na 8kw, bohatě stačí, udržoval jsem stálou teplotu a vystačil jsem se zálohami do 2000,- kč měsíčně). Nové posuvné dřevěné dveře z chodby do obýváku, upravená kuchyň a nové barové okno mezi kuchyní a obývákem (příčka je sádrová, takže by šel prostor hezky otevřít). Nová pojistná skříň s rozvody do nejbližšího pokoje.

Dispozice bytu sestává z chodby do jednotlivých pokojů.

Z předsíně vlevo se dostanete do prvního pokoje, po pravé straně je první technická místnost pro pračku kde je vstup a výstup vody. Potom na té samé straně je koupelna s nezávislým topením, pak oddělený záchod s větrací šachtou. Vedle toalety je potom technická místnost s elektrokotlem. Naproti ze vstupní chodby je ložnice. Na levé straně jsou posuvné dveře do obýváku a kuchyně. Z obýváku je přístup na terasu, kde se dá i směrem k silnici zaparkovat. Parkování je i z druhé strany, kde je možnost také parkovat (vždy tří parkovací místa volná).

Kanalizace a odpady jsou městské.

V lokalitě je mateřská školka, vyhlášené pekárny Činěves s prodejnou, další prodejna/večerka od 7 do 19 hodin večer. Jsou tu i jatka, kde se dá nakoupit čerstvé maso. Tři autorizované servisy (škoda, mitsubishi, peugeot), nějaký Autoservis tu je také, čerpací stanice, hospoda.

Hromadná autobusová doprava.

Poděbrady a Nymburk jsou cca 10km.

Byt je v mém osobním vlastnictví a je možné financovat hypotékou.

K dispozici ihned.

Žádné realitky apod. prosím nekontaktovat.

Telefon 721 332 538

E-mail jirischor@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538172
Dispozice3+1
Dostupné od29. 10. 2018
Typ budovyCihla
Užitná plocha68
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.