Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyNa Petynce, Praha - Střešovice

Na Petynce, Praha - StřešoviceVybaveno
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízím k pronájmu rekonstruovaný byt o dispozici 3+ kk, plocha 62 m2 v 1.podlaží bytového domu v klidné části ulice Na Petynce.

Byt je plně vybaven včetně TV, Wi-fi a domácích spotřebičů. Okna hlavního pokoje směřuje do ulice Na Petynce, okna obývacího pokoje spolu s okny druhotného pokoje směřují do dvora zadní části domu. Dům prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2016.

Byt je 5 min chůze od autobusové zastávky Kajetánka, 8 min chůze od tramvajové zastávky Drinopol. Ve vzdálenosti 400m začíná park Kajetánka, byt se také nachází v blízkosti Vojenské nemocnice, jednoduchý přístup na letiště. V okolí 200 m: Billa, restaurace, pekárna, vinárna, vietnamská samoobsluha.

K dispozici ihned.

FOR RENT 3 + kk apartment in Na Petynce street, 1st floor, apartment size 62 m2, house and flat reconstructed in 2016. The windows of the main room head to Na Petynce street, the windows of the living room along with the secondary room windows point to the back yard of the house. Common terrace space under reconstruction. Charges include common building energy, internet, building cleaning, garbage, water and electricity which is transferred directly to the tenand.

The apartment is very spacious. Heating by a boiler. The flat is fully furnished: kitchen, sofa, beds, wardrobes, washing machine with dryer, etc.

Location and accessibility: 5min walk from Kajetánka bus station, 8min walk from Drinopol tram station. An easy access to the airport from the appartment, at a distance of 400m starts the Kajetánka Park. The appartment´s location is near the Vojenská Nemocnice hostpital. At a distance of 200m: Billa, resturants, bakery, wine shop and minimarkets.

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538213
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.