Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyBoloňská, Praha - Horní Měcholupy

Boloňská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem družstevního bytu 2+kk, 43 m2, v 8. patře panelového domu ve velmi klidné části Prahy 10 - Horních Měcholupech. Byt je po kompletní rekonstrukci (2018) - nová koupelna se sprchovým koutem, pračkou a koupelnovým nábytkem, samostatné WC, kvalitní kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů (horkovzdušná trouba, indukční varná deska, digestoř, objemná kombinovaná lednice a mrazák Samsung). Po celém bytě jsou nové interiérové dveře a vinylová podlaha, v koupelně a WC dlažba. Zcela nové rozvody vody v plastu a elektřiny v mědi.

Byt je orientován na východní stranu přísluší k němu možnost využití společné lodžie. Celý dům je ve výborném stavu, s novou fasádou včetně zateplení, novou střechou, novými rozvody elektřiny, dvěma novými výtahy, kamerovým systémem v přízemí domu a plastovými okny.

Bezproblémové parkování u domu a vynikající dopravní dostupnost – MHD 12 minut na metro C Háje, 15 minut na metro A Skalka. Vlak na Hlavni nádraží cca. 16 minut. Vedle domu je supermarket a v nejbližším okolí veškerá občanská vybavenost – škola, školka, lékař, pošta, několik restaurací.

Mnoho možností pro relax a sportovní vyžití – Golf Hostivař, Hostivařská přehrada. Nové tenisové kurty zdarma – před domem.

Ideální pro 1-2 nekuřáky. Volné ihned.

Měsíční nájem: 13.500 Kč + 2.500 - 3.000 Kč poplatky (pro 2-3 osoby) včetně spotřeby el. energie .

Zájemce prosím o uvedení osobního mailu a telefonu.

One bedroom (2+kk), 43m2 metres apartment available for rent on the 8th floor.Located in a very peaceful part of Prague 10 - HorníMěcholupy. The property is completely refurbished (2018) – new bathroom with washing machine and furniture, separate WC, new kitchen with integrated appliances (oven with induction cooker, microwave, Samsungfridge-freezer). New interior doors and vinyl flooring throughout the apartment, floor tiles in the bathroom.Brand new copper wiring and plastic water pipes.

The apartment faces towards the east and the use of shared balcony is available to the tenants. The apartment building is in great condition with new roof, insulation, windows, two lifts, CCTV on the ground floor and copper electrical wiring.

Easy parking available adjacent to the building along with great public transport links to the rest of the city – 12 mins to metro C Háje, 15 mins to metro A Skalka. Train to the Prague main station (Hlavninádraží) takes approximately 16 mins. Supermarket is located next to the building and school, nursery, GP, post office and restaurants are readily available nearby.

The location offers plenty of opportunities for relaxation and sports – Golf Hostivař, the Hostivař Dam (Hostivařskápřehrada) and the surrounding forest, free new tennis courts – all within an easy 15 mins walk from the apartment.

Ideal for 1-2 non-smokers. Available now.

Monthly rent: 13,500 CZK + 2,500 - 3,000 CZK for utility fees (2-3 people) including electricity.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538228
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 11. 2018
VlastnictvíDružstevní
PENBC
Plocha43
VybavenoČástečně
Podlaží8
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.