Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 130 m² bez realitkyNová, Štěpánovice - Štěpánovice u Českých Budějovic, Jihočeský kraj

Rezervováno
Nová, Štěpánovice - Štěpánovice u Českých Budějovic, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Děkujeme všem milým zájemcům. Počet zpráv nás velmi mile překvapil. Domek bude již brzy v rukou nových báječných majitelů :). Šťastné a veselé všem.

Prodáváme náš dům na jihu Čech. Kousek od Třeboně, kousek od Budějc. Ve vesnici se jménem Štěpánovice, která má 700 obyvatel. Kde jsou dvě hospody, škola a školka, mladí lidé a staří lidé. Hezká náves, obchod i rybník, kde si můžete ulovit kapra. Mají hasiče a každé prázdniny pouť, a taky paní, která peče ty nejlepší koláče hned po naší babičce.

Náš dům má nějakých 130 metrů obytné plochy. Je postavený v roce 2015 z nejlepších dřevěných dek-panelů. Na 700metrovém pozemku, který má plot ze dvou stran. V Nové ulici, která se tak nejen jmenuje, ale i tak vypadá, jsou nové domy, nový asfalt.

Náš dům je vyhřívaný sluncem a tepelným čerpadlem, které vytápí podlahové topení. Obec má vlastní čističku vody, a tak je tu výrazně levnější voda, než kdekoliv jinde. Náklady u tak ekologického domku jsou vskutku nízké. Takže, i když se může cena za dům jevit jako vysoká, měsíčně už není třeba platit desetitisíce za plyn, nebo předraženou elektřinu. Platíme 1500 Kč za elektřinu, která roztočí čerpadlo, uvaří oběd, rozsvítí žárovky, a 200 korun za vodu. Na domě je satelitní anténa, ale taky rychlý internet.

Všechno je nové, zahrada připravená pro toho, kdo si přeje velké stromy, nebo zenovou pohodu. U domu zaparkují dvě auta přímo na štěrkovém plácku. Pro rodiny domek přímo ideální. Domek má 5 obytných místností. Na jedné straně to jsou dva pokoje dětské s prolejzací zdí, dvě koupelny, místnost technická s pračkou i sušičkou a tepelným čerpadlem. Uprostřed velká místnost, tedy kuchyně s obývákem, kde se od manželky dozvíte, že čekáte jedno dítě, druhé dítě, i něco úplně jiného. Na druhém konci domu jsou další dvě místnosti, ložnice rodičů, hostinský pokoj, nebo pracovna. V domě zůstane vybavená kuchyně s indukční deskou, myčkou, troubou, lednicí. Domek je moderní, nový, voňavý, nikde nic nekouří, ani není z čeho.

Byli bychom moc rád, kdyby si domek koupil někdo, kdo v něm bude chtít žít, koho bude bavit život, kdo v něm zakotví, vydrží.

Cena je snížená o 700 tisíc na 4 990 000 kč, protože věříme, že se tak dostane k zájemcům, kteří hledají domky do pěti milionů. Níže už jít nemůžeme, nepostavili jsme levněji. Na domu nechceme vydělat peníze. Chceme jen získat prostředky pro nákup bytu v Praze, který nebude zdaleka tak velký, hezký, ale bude novou příležitostí naší rodiny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538287
Dispozice5+kk
Plocha pozemku700
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha130
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyDřevostavba
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.