Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyMalkovského, Praha - Letňany

Malkovského, Praha - LetňanyVybaveno
Cena4 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 466 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný byt o dispozici 3 + 1 v 6. podlaží (5. patro) bytového domu s výtahem. Jde o 2 samostatné pokoje (ložnice a dětský pokoj), prostornou chodbu s vestavěným botníkem a skříněmi, samostatným WC, koupelnou, obývacím pokojem a oddělenou kuchyní. Okna 2 pokojů jsou orientována na sever. Kuchyně a obývací pokoj s lodžií na jižní stranu.

Podlahová plocha bytu je 73,3 m2 plus zasklená lodžie o velikosti 6,8 m2. K bytu patří také sklep o velikosti 3,6 m2.

Byt v minulosti prošel rekonstrukcí koupelny se záchodem. Všechny stěny bytu mají provedenou novou omítku a rozvedené elektro rozvody. V roce 2018 byly instalovány nové bezpečnostní dveře, které zároveň plně odhlučňují zvuky z chodby. V bytě jsou plastová okna/plovoucí podlahy. Byt je vytápěn ústředním topením. Do bytu je přiveden plyn. K dispozici je jak internet, tak i kabelová televize (O2, UPC, apod.).

V roce 2017 došlo ke kompletní rekonstrukci bytového domu včetně kompletního zateplení. Ekonomická situace domu je výborná a obyvatelům domu je volně k dispozici ve společných částech domu:

- mříží uzamykatelná kolárna;

- posilovna;

- herna – místnost pro stolní tenis;

- místnost pro úschovnu pneumatik a dalších rozměrných věcí.

Letňany jsou lokalitou s výbornou občanskou vybaveností. Zastávka MHD ve vzdálenosti 3 min. od domu. V blízkosti bydlení je v docházkové vzdálenosti několik mateřských a základních škol a dále zdravotní střediska, restaurace, akvapark a další. Velkou výhodou bydlení je 100% jistota zaparkování u domu v kryté garáži, či velkém parkovišti vzdáleném 100 metrů od domu.

Byt je v osobním vlastnictví a lze jej financovat formou hypotečního úvěru. V případě zájmu jsme k dispozici i o víkendu. Více detailních informací zodpovíme po telefonu, či emailu.

A sunny apartment 3 + 1 on the 6th floor (5th floor) is ready to be offered for potential customer in the block of flats with a renovated lift. There are 2 separate rooms (bedroom and children's room), a spacious hallway with built-in wardrobes and shoe cabinet, separate toilet, bathroom, living room and separate kitchen. The rooms are north-facing. Kitchen and living room with loggia catch the sun lights from the south side for the whole day.

The area´s utility of ​​the flat is 73.3 m2 plus a glazed loggia of 6.8 m2. The cellar belongs to the apartment with space area of 3.6 m2.

Reconstruction of the bathroom with the toilet passed in the past. All the walls of the apartment have a new plaster and the wired electrical wiring. In 2018, new security doors were installed, which at the same time fully silenced sounds from the external corridor. The apartment has plastic windows / floating floors. The apartment is heated by central heating. The apartment is supplied with gas. There is both internet and cable TV (O2, UPC, etc.).

Complete reconstruction of the apartment building including complete insulation have been done in 2017. The economic situation of the house is excellent and the living is freely available in the common parts of the house:

- ockable room for bicycles and wheelchairs;

- Fitness room;

- Game room + Table tennis room;

- Tire storage room and other large items.

¨

Prague city part Letňany is a site with excellent civic amenities. Public transport stop at 3 minutes far from the block of flats. Close to housing there are several kindergartens and primary schools, as well as health centers, restaurants, aquapark and others equipments. The great advantage of living is 100% security of parking in the house in a covered garage, or a large parking lot 100 meters away from the house.

The apartment is in personal ownership and can be financed in the form of a mortgage loan. In case of interest, we are also available at weekends. We will answer more detailed information by phone or email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538368
Dispozice3+1
Podlaží5
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha80
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.