Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 61 m² bez realitkyNa Nivách, Praha - Michle

Na Nivách, Praha - MichleČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 200 Kč

+ Poplatky za služby1 399 Kč
+ Vratná kauce18 599 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 3 + 1. Byt má výměru 61 m2 a nachází se v suterénu domu.

V bytě se nachází 3 pokoje s krásnou podlahou. Kuchyně je vybavena lednicí, sporák s troubou a mikrovlnná trouba. V koupelně se nachází vana společně s WC.

V okolí veškerá občanská vybavenost. Jedna zastávka tram od metra C Kačerov. Na jaře příštího roku dojde k rekonstrukci domu, včetně zateplení a výměny oken

Byt je ihned k nastěhování. Poplatky jsou včetně energií. Poplatky jsou počítány na obsazenost jedním podnájemníkem. Při dalším se zvyšují.

We offer for long-term rent apartment 3 +1. The apartment has an area of 61 m2 and is located in the basement of the house.

The apartment has 3 rooms with beautiful floors. The kitchen is equipped with a fridge, stove with oven and microwave. In the bathroom there is a bathtub together with a toilet.

Nearby all civic amenities. One tram stop from metro C Kačerov. In the spring of next year, the house will be renovated, including insulation and window replacement

The apartment is immediately ready to move in. Fees include energy. Fees are calculated by occupancy by one sub-tenor. In the next they increase.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538457
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha61
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.