Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 174 m² bez realitkyStruhařov - Skalice u Benešova, Středočeský kraj

Struhařov - Skalice u Benešova, Středočeský krajVybaveno • Garáž
Cena8 783 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 248 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte jen nové bydlení, nebo chcete mnohem víc? Sníte o Domově, který změní Váš život k lepšímu? Toužíte po soukromí, tichu, klidu a bezpečí na nádherném místě s luxusním a uklidňujícím výhledem do přírody?

Pak právě Vám nabízíme rodinný dům 5+kk, o užitné ploše 105 m2 a pozemkem o celkové výměře 1096 m2. Nemovitost se nachází v obci Horní Podhájí. Veškerá občanská vybavenost v 4 km vzdáleném Benešově, z obce dostupném dobrým autobusovým spojením.

Pozemek je oplocený, za automatickou vjezdovou bránou je odstavná plocha pro dvě auta navazující na dvojgaráž.

Dispozice domu: přízemí - obývací pokoj s kuchyňským koutem, krbem a malou zimní zahradou, ložnice, koupelna s WC, veranda, tech. místnost; 1. NP – tři pokoje, koupelna s WC. Na pozemku je rovněž hrubá stavba dvojgaráže (41 m2) a na ní navazující samostatná bytová jednotka 1+kk o užitné ploše 28 m2 (obytná místnost s kuchyňským koutem, koupelna s WC, komora, chodba). Je jen na vás, zda budete chtít tento byt adaptovat na svoji kancelář, hobby místnost, apartmán pro hosty, vejminek pro staršího člena rodiny, nebo jako startovací byt pro dospívající dítě.

Rodinný dům je postaven z materiálu Sendwix a zateplený 16 cm EPS. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda (podlahové topení). Vzhledem k příhodné orientaci domu na jihozápad, prosklené zimní zahradě, kvalitnímu zateplení domu a účinnosti tepelného čerpadla jsou roční náklady na vytápění cca 6000,- Kč. Tepelný štítek budovy se aktuálně vyhotovuje, proto je zatím dům zařazen do kategorie G.

Optimální orientaci střechy domu a garáže lze využít i k osazení fotovoltaikou. Velkou část spotřebované energie si pak můžete vyrábět sami.

IS – obecní vodovod, možnost vybudování vlastní studny, el. 230/400 V, obecní kanalizace. V domě je rozvod satelitní TV a je zde zajištěna internetová konektivita zdarma.

Přímo z obýváku rodinného domu můžete přes zimní zahradu projít na prostornou terasu s pergolou, pod kterou je posezení pro cca 10 osob u venkovního krbu. Pod terasou je 6 m krytý bazén. Z terasy je výhled na celý pozemek, který je rozdělen na dvě části: nádhernou okrasnou zahradu s keři a vzrostlými stromy a oddělenou užitkovou zahrádku, příhodnou pro pěstování zeleniny či chov drůbeže. Díky tomu, že se jedná o krajní pozemek a budovy a zeleň jsou vhodně umístěny, budete mít v domě, na terase a zahradě naprostý klid a soukromí.

Pro chvíle odpočinku můžete využít rozlehlé krásné lesy v okolí s turistickými stezkami a cyklo trasami. Příznivci golfu mohou využít golfový resort Konopiště, nadšenci do létání si mohou přijít na své v 10 min vzdáleném letišti Nesvačily.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538496
Dispozice5+kk
Plocha pozemku1 096
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
VytápěníGeotermální
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha174
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 5 minut autem
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 2 592 m (5 min)
PoštaBystřice u Benešova
🚘 5 947 m (7 min)
ObchodVečerka
🚘 5 796 m (7 min)
Restaurace
🚘 4 295 m (4 min)
LékárnaLékárna Bystřice
🚘 5 869 m (7 min)
ŠkolaIntegrovaná střední škola technická Benešov
🚘 4 430 m (8 min)
Sportoviště
🚘 2 413 m (3 min)
Hřiště
🚘 4 313 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.