Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 74 m² bez realitkySvatopluka Čecha, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Svatopluka Čecha, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 600 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce19 000 Kč


Prostorný a světlý byt s dispozicí 2,5+1 o rozměru 74m2 v Králově poli.Všechny místnosti mají samostatné vchody, k dispozici je velké množství odkládacích prostor, zasklený balkon je orientovaný do vnitrobloku. Byt je částečně vybaven - kuchyňská linka, lednice, pračka, skříňová sestava, poličky, botník atd, internet není součástí ceny - v domě zavedeno UPC. Nachází se v klidné lokalitě s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností (v blízkém okolí se nachází velké množství obchodů, restaurací, park, několik sportovišť, fitness, koupaliště, divadlo apod.). Bezproblémové parkování před domem. Vratná kauce 19 000 Kč. Pro max. 4 osoby, nekuřáky, bez domácích zvířat. Byt je k dispozici od 1.12.2019. Nájem 12 600 Kč + 2900 Kč služby a energie.

Roomy flat 2,5+1 (74m2) with balcony situated in attractive location, calm part of city with all kinds of shops and services are available nearby. Close to Brno Business park. All the room have separated entrances (bathroom and toilet are separated, internet - possibility of UPC - not included in the rent). No problem car parking in front of the house. Prefered are no-smoking pairs with no pets. Requested 19 000 CZK as deposit. Rent 13 300 CZK + 3200 CZK for energies and services. Flat is now free and immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538699
Dispozice2+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha74
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.