Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 175 m² bez realitkyPod Bory, Králův Dvůr - Popovice u Králova Dvora, Středočeský kraj

Pod Bory, Králův Dvůr - Popovice u Králova Dvora, Středočeský kraj
Cena5 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 403 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Ve 2.Q 2019 dokončíme RD 5+1 v jedinečné lokalitě - 2 minuty na dálnici - 15minut do Prahy , přesto v přírodě a klidu. Ve městě s plnou občanskou vybaveností, přesto v samostatné uzavřené oblasti jen s 6 parcelami. Vesnický klid, městká vybavenost a dostupnost - autobusová zastávka na Prahu 200m, dětské hřiště 100m, les 100m.

Stavíme bydlení s nadstandardní kvalitou a vybaveností. Špičkové zateplení a okna s trojskly - minimální náklady na provoz, podlahové teplovodní vytápění, příprava pro venkovní žaluzie, využití dešťové vody pro závlahu i splachování WC, technologie pro bezstarostné bydlení s minimem údržby.

Interiér 5+1 s důrazem na možnost oddělených zón pro rodiče a děti, dostatek úložných prostor, stejne tak důraz maximální akustickou pohodu a klid v každém pokoji. V přízemí 2+kk se šatnou, koupelnou, a samostatným WC, v patře 3 prostorné pokoje, velká šatna a koupelna s vanou i sprchovým koutem. Malebná terasa s výhledem a možností instalace bazénu. Orientace terasy a zahrady s důrazem na maximální soukromí a klid.

Poslední volný dům! Využijte jedinečné možnosti si zvolit finální povrhy, úpravy a výbavu přesně podle vašich přání a nastěhujte se již během 2 měsíců do domu vašeho srdce. Objednejte si prohlídku již nyní a přesvěčte se na vlastní oči:-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538862
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 4. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha175
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku408
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.