Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 98 m² bez realitkyOstrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Rezervováno
Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 391 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, prostorný byt 3+1, 98 m2 v samém srdci Ostravy – na ulici Dr. Šmerala. Nachází se v centrální lokalitě - naproti Český rozhlas Ostrava, rektorát Ostravské univezrity, Impact Hub. Blízko Masarykovo náměstí, Sýkorův most, Husův sad, atd.

Byt je aktuálně po kompletní, nákladné rekonstrukci (nové podlahy, koupelna, plynový kotel, kuchyňská linka)

Byt se nachází v druhém nadzemním podlaží bez výtahu a sestává z následujících místností: 1 kuchyň, 3 samostatné pokoje, předsíň, komora, koupelna, samostatné WC. Kuchyň je slunná, orientovaná do vnitrobloku, nachází se v ní kompletně nová kuchyňská linka spolu s plynovým sporákem zn. Mora a ledničkou Fagor.

Velkou výhodou je samostatné vytápění a teplá voda pomocí nového, moderního plynového kotle zn. Brotje Heizung umístěného v koupelně. Náklady na vytápění můžete mít tedy ve svých rukou.

Okna jsou plastová, v pokojích jsou vinylové podlahy, v kuchyni, předsíni, koupelně a wc je dlažba. Měsíční náklady na byt jsou 9000 Kč nájem + 2391 fond oprav + elektřina a plyn dle spotřeb nájemce.

Elektroměr a plynoměr si nájemníci přepisují na sebe. Možnost Upc internetu v domě.

Byt je určen pro ty, kteří hledají prostorné bydlení uprostřed města, očekávají dobré sousedy, klidné bydlení a vše v blízkém dosahu svého bydliště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538904
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha98
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.