Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 70 m² bez realitkyRůžová, Nymburk - Nymburk, Středočeský kraj

Růžová, Nymburk - Nymburk, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena2 690 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 605 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím ke koupi prostorný byt 3+kk 70 m2 v osobním vlastnictví. Byt se nachází ve 3. patře panelového domu s výtahem, v klidné lokalitě. Byt je po rekonstrukci: plastová okna vybavená žaluziemi, přestavba obývacího pokoje s kuchyňským koutem a koupelny s částečně odděleným WC, nové rozvody vody, odpadů a elektřiny, kabelové internetové připojení, plovoucí podlahy, dlažby. Kuchyň je vybavená vestavěnou plynovou deskou, elektrickou troubou, digestoří s odtahem, myčkou, lednicí s mrazákem. K bytu náleží lodžie a sklepní kóje, k dispozici je společná kolárna, prádelna a sušárna. Dům je napojen na centrální topení s TUV. Byt je volný, ihned k nastěhování.

Parkování je možné před domem nebo na přilehlém parkovišti. V blízkosti plná občanská vybavenost, obchod Jednota COOP, pro děti hřiště, pískoviště, v docházkové vzdálenosti ZŠ, MŠ, zdravotní středisko s lékárnou, nemocnice, MHD. Výborná dopravní dostupnost do Prahy, autem 35 minut Černý Most, vlakem 45 minut Hlavní nádraží.

Nízké náklady na bydlení - měsíčně: fond oprav 1400 Kč, elektřina cca 1000 Kč, teplo a TUV 1100 Kč, vodné a stočné 400 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538933
Dispozice3+kk
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha70
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.