Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 46 m² bez realitkyBratislavská, Praha - Hostivař

Bratislavská, Praha - HostivařVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronajmu pěkný, světlý byt 1+kk (40 m2) s prostorným balkonem (6 m2) v 4. patře (z 6) novostavby bytového domu v Praze 10 Hostivaři v těsné blízkosti hostivařské přehrady s lesoparkem.

Byt je zařízen, k dispozici je i pračka, žehlička, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a nádobí. Rovněž k dispozici vestavěné skříně, knihovna a velký úložný prostor. V současné chvíli není pouze postel a TV (obojí mohu dodat po domluvě).

Nabídka určena slušné osobě (např studentce), nebo 2 osobám (2 studentky), která/é si váží věcí a ocení pěkné bydlení. Podm. nekuřák a žádná domácí zvířata.

Výborná dopraví dostupnost – 3 stanice autobusu na Metro Opatov nebo 15 min na Metro Skalka, 4 denní linky autobusu. Ideální pro studenty VŠE, 10 min autobusem na VŠE Jižní město.

Orientační cena 9 tis. měsíčně + poplatky cca 2. tis. měsíčně. Cena může být přizpůsobena dle počtu osob a dalších dohodnutých podmínek, tj. závisí spíše na osobním jednání.

Možnost nastěhování ihned.

I wish to rent out a nice apartment - 1 room + kitchen (40 m2) with large balcony (6 m2) on 4th floor (out of 6) of a new apartment building in Prague 10 Hostivař right next to the Hostivař dam and forest.

Apartment is fully furnished and includes : washing machine, iron, microwave oven, kettle, dishes and cutlery. Furniture includes built in closets, library and plenty of storage space. Only TV and bed is missing, I can provide both per agreement.

Offer intended for considerate tenants (e.g. 1 or 2 student) who appreciate and will take care of a nicely furnished flat. Must be non-smokers and without pets.

Excellent transportation links – 3 bus stations to metro Opatov or 15 minutes to metro Skalka, 4 daily bus lines. Ideal for VŠE students, 10 minutes by bus to VŠE Jižní město.

Price approximately 9 000 CZK + approx. 2 000 utilities fees per month. Price is only approximate and can be adjusted based on number of tenants and agreed upon conditions,

Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu53897
Dispozice1+kk
Podlaží4
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.