Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem nebytového prostoru • 75 m² bez realitkyNáplavní, Praha - Nové Město

Rezervováno
Náplavní, Praha - Nové MěstoVybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme postoupení nájmu plně vybavené cukrárny/kavárny s dětským koutkem za odstupné. Odstupné k jednání činí 500.000 Kč bez DPH. Cukrárna/Kavárna je situovaná u Náplavky asi 20 m od výstavní síně Mánes a asi 50 m od Tančícího domu.

Nájemné je 30tis. vč. DPH a obsahuje i vodné. Smlouva uzavírána na dobu neurčitou. Záloha na elektřinu je cca 6.300 Kč a plyn 700 Kč.

Vybavení cukrárny/kavárny: 2x chladící vitrína se statickým chlazením Unis, 2x lednice se statickým chlazením Vestfrost, 1x kávovar dvoupákový Ottima, 1x mlýnek na kávu, 1x hrnec nahřívací na polévku, 1x sodobar Sinop vč. veškerého vybavení, 2 LCD obrazovky propojené s kasou na nabídky, celý pokladní systém dotykačka, stoly, židle, lavice, křesla, další lednice, kamerový systém, zabezpečovací systém Jablotron, klimatizace Toshiba, nádobí, atd. Vše pořízeno jako nové v roce 2017. Vše záleží na domluvě. Majitel domu je velmi vstřícný ke všem změnám. Kontaktujte mne na uvedeném telefonním čísle nebo na e-mailu .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu538971
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 12. 2018
Typ budovyCihla
Plocha nebytového prostoru75
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.