Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 3+kk • 65 m² bez realitkySkřípov - Skřípov, Olomoucký kraj

Skřípov - Skřípov, Olomoucký kraj
Cena1 980 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 397 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


NEBER TO! Rekreační 50m² domek pozemkem 550 m² za pár pětek.

Sníte o tom v pátek vypadnout z Brna, a to nejlépe neucpanou cestou na chatu? Tak to je tento malý rekreační domek přímo pro Vás, leží na hranici tři krajů jihomoravského olomouckého a pardubického v malebné a tiché vesničce Skřípov. Pozemek je na velmi klidném místě, v přírodě a s čistým a přírodním vzduchem. Jsou zde vybudované cyklostesky a přírodní koupaliště, v této lokalitě také probíhalo mistrovství evropy v orientačním běhu.

Domek bude mít 3 pokoje a kuchyňský kout. Základová deska má plochu 65 m². Nemovitost se nachází ve vesnici Skřípov, zde je také školka a malý obchod, ovšem supermarket a se nachází ve vedlejším městě Konice vzdáleném 5 km, zde je také základní škola a gymnázium. Bližší města jsou Prostějov (25 km), Olomouc (35 km) a Brno vzdálené 1 h cesty. Domek se rozkládá na pozemku o 610 m2, na spodní hranici pozemku se nachází potok a za ním (už ne na pozemku jsou stromy), takže přes ně nelze moc dobře vidět na vaši zahradu. Svah je poměrně strmý, ale dole u potoku je místo k vybudování např. grilovacího zázemí. Je tu stání pro 2 auta a terasa na vyvýšeném bodě. Nejbližší silnice je cca 200 m od domu za menším kopečkem takže auta nejdou slyšet, a navíc tu projede sotva dvacítka aut za hodinu.

Fotografie, na které se díváte, jsou ze stejného, ale již prodaného domu. To co vidíte na obrázku je vše v ceně. Zatím je zde hotova základní deska, to mimo jiné znamená, že se při stavbě přizpůsobíme Vašim potřebám. Srovnání terénu, ovšem pouze na vrchní straně pozemku je také v ceně, to je cca 300 m². Konkrétní rozpis položek a detaily rozepíšeme v ceníku, s tím že se ponechá prostor pro nadstandardní práce za příplatek. Cena obsahuje domek na klíč bez kuchyňské linky, v ceně oplocení s brankou a bránou.Termín dokončení je do začátku léta 2019.

Neváhejte a volejte na 734750190 ve dne v noci.

Pozn. na obrazovce je uveden jeden ze tří domů, dva už jsou postaveny a prodány, včetně toho na obrázku. Prodej se týká domu, u kterého je hotova základní deska a bude hotov léto 2019. Dále připravujeme stavby dalších domů na pozemcích ve stejné obci, začátek léto 2019 u těchto domů bude cena 1 980 000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539015
Dispozice3+kk
Podlaží65
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.