Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej nebytového prostoru 3+kk • 52 m² bez realitkyDřevčice - Dřevčice u Brandýsa nad Labem, Středočeský kraj

Dřevčice - Dřevčice u Brandýsa nad Labem, Středočeský krajVybaveno
Cena3 267 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 855 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji nebytovou jednotku v přízemí bytového domu, v obci Dřevčice. Příjemné obchodní prostory jsou v současné době využívány jako kanceláře. Užitná plocha je 52 m2 a skládá se ze 3 místností, malé kuchyňky a sociálního zařízení. Díky 4 velkým oknům a proskleným vstupním dveřím mají prostory dostatek denního světla. Lze ponechat jako kanceláře nebo předělat na klidnou provozovnu (např. cukrárna, kavárna, kadeřnictví či obchod). Prostory je možné rovněž rekolaudací předělat na byt. Služby jsou v rámci SVJ, samostatně je vytápění elektrokotlem s radiátory a internet. K nebytovému prostoru patří 1 parkovací místo na společném pozemku, je zahrnuto v SVP. Další parkování bez omezení na ulici před domem. Bezbarierový přístup. Bezproblémové SVJ.

Prostory se nachází u hlavní silnice z Brandýsa n/L. do Prahy. Dobrá dostupnost, Praha 10 km, Brandýs n/L. 2 km, autem metro Letňany cca 15 minut jízdy, BUS PID metro Letňany „C“ a Černý Most „B“, cesta trvá cca 15-20 minut.

V obci je mateřská a základní škola, restaurace, obchod. Ostatní je dostupné v Brandýse n/L nebo nedaleké Vinoři (cca 3,5km obchod Billa, DM aj.).

Prostory vhodné i jako investice. Uvedená cena je vč. 21% DPH. Cena k jednání.

Prodává přímý majitel, právní služby zajištěny. RK prosíme nevolat!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539058
Dispozice3+kk
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha52
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.