Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyTřída Míru, Beroun - Beroun, Středočeský kraj

Třída Míru, Beroun - Beroun, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce10 000 Kč


Pronájem nadstandardní cihlový byt 3+kk, rozloha bytu 76 m2 OV v Berouně, ulice Třída míru. Pěkný, útulný, slunný byt je situován JZ, do vnitrobloku, 2.patro klidného 3 patrového domu, oddělené pokoje. Byt po celkové rekonstrukci rozvody elektřiny, vody a odpadů, podlah broušené parkety, nové radiátory. Vytápění a ohřev vody vlastním plynovým kotlem. V kuchyni kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů Fagor, plynové desky, el. trouby, digestoře a myčky. V ložnici je velká vestavěná skříň. Rozlehlá koupelna s rohovou vanou, žebřík radiátor, plynový kotel. K bytu patří 2 sklepy. Přípojky telefonu, internetu a kabelové televize k dispozici. Celkové náklady spojené s užíváním bytové jednotky činí 3.500,- Kč měsíčně. V bezprostřední blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost, která je dostupná pěšky (školka, škola, hypermarkety, restaurace, bazén, sportovní areál). Výborná dopravní dostupnost do Prahy - kyvadlová doprava zastávka 10m od bytu, i MHD do centra Beroun, spojení dálnice D5 Praha 17km.

Apartment for rent 3 +kitchen corner, street namesti Miru, Beroun, 76sqm, second floor of a three-storey brick quiet house, after complete general reconstruction, large bathroom with bathtub, WC.Kitchen equipment: kitchen with built-in appliances, gas plate, electric oven, hood and dishwasher. Floating floors, home phone. The bedroom has a large built-in wardrobe.The apartment is located 10 min walk to of historic center Beroun, with easy access to the shopping center, public transport Praha, excellent connection motorway D5 17km to of Prague. Bus to Prague 10m from the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539065
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 12. 2018
VlastnictvíOsobní
Plocha76
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.