Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyArchangelská, Praha - Vršovice

Rezervováno
Archangelská, Praha - VršoviceVybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Krásný zařízený nový byt v širším centru Prahy s možností parkování v krytých garážích pod domem (v případě zájmu o garáž je příplatek 1000). Byt se nalézá v novém bytovém komplexu 4Blok.

V bytě je digitální piáno (supr pro hudebníky a umělce), obrovská TV (75 palců), kvalitní hi-fi s AV receivrem, rozkládací sedací souprava. Druhý pokoj zařízený není. Je v něm pouze pracovní stůl a je tedy připravený pro Váš nábytek (na fotografiích je ještě zařízený). Na chodbě je pak velká šatní skříň a malá kuchyň vybavená mikrovlnkou, myčkou, lednicí, varnou deskou a pračkou.

V bytě je zřízeno vysokorychlostní připojení k internetu. V domě je možné využít kolárny pro uložení jízdního kola nebo kočárku, ve vnitrobloku je pak soukromá zahrada určená pro obyvatele domu s malým dětským hřištěm. K bytu náleží balkón a protože se nalézá v 1. podlaží, je kompletně bezbariérový.

Jedná se o velmi žádanou lokalitu v širším centru Prahy s výbornou dopravní dostupností. Pár kroků je tramvajová zastávka Koh-i-noor, velké nákupní centrum Tesco Eden, které je otevřeno nonstop, ulice Moskevská se spoustou obchodů, restaurací a kaváren. Blízko se také nachází jeden z nejhezčích parků v Praze - Havlíčkovy sady (Grebovka).

Upřednostňuji nájemce, kterým bude vyhovovat vybavení bytu a nebudou mít potřebu toto vybavení zásadně měnit. Byt je totiž vybaven nově a připraven k okamžitému nastěhování bez nutnosti většího vlastního zařízení.

Vyšší vratná kauce je z důvodu vybavení bytu.

Poplatky zahrnují veškeré poplatky spojené s užíváním bytu (správa domu, svoz odpadu, teplo, voda, elektřina, internet) takže nic navíc již nebude účtováno. Tyto poplatky budou řádně vyúčtovány na konci účtovacího období podle skutečných spotřeb.

Smlouva bude na dobu určitou s tím, že nebude problém s jejím prodloužením v případě bezproblémového placení nájmu.

K nastěhování bude k dispozici začátkem června. Kontaktovat mě můžete na telefonu 728 40 22 42.

Beautiful fully furnished new apartment in the wider center of Prague with the possibility of parking in the garages under the building (in case of use the garage the rent will be increased by 1000,-).

There is a digital piano (cool for musicians and artists), a huge TV (75 inch), hi-fi wiith AV receiver, sofa (can be used for sleeping) and a separate second room that will be empty - ready for your furniture. In the hall is a big wardrobe and a small kitchen with microwave, a dishwasher, a fridge, a hob and a washing machine.

The high-speed internet connection is set in the apartment. There is a special room in the building for for storing bicycles. There is also a private garden directly in the building used by residents of this building. The apartment has a balcony and because it is located on the 1st floor, it is completely barrier-free.

It is a very desired location in the wider center of Prague with excellent transport accessibility. A few steps away is a tram stop Koh-i-noor, a big shopping center Tesco Eden, which is opened nonstop, "Moskevská" street with lots of shops, restaurants and cafes. There is also one of the most beautiful park in Prague - Havlickovy Sady (Grebovka).

I prefer the tenant who will suit the apartment and will not have to change the equipment fundamentally. The apartment is newly equipped and ready to move in without the need of any of its own facilities.

A higher deposit is due to the furnishing of the flat.

Fees include all fees associated with apartment use (house administration, garbage collection, heat, water, electricity, internet) so nothing more will be charged. These fees will be duly charged at the end of the billing period based on actual consumption.

The contract will be for a fixed term, with no problem with its extension in the event of a smooth payment of the rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539100
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha52
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.