Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 104 m² bez realitkyKončinská, Červený Kostelec - Červený Kostelec, Královéhradecký kraj

Končinská, Červený Kostelec - Červený Kostelec, Královéhradecký krajČástečně vybaveno
Cena2 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 511 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vám k přímému prodeji nový rodinný dům s dispozicí 4+KK na ulici Končinská, Červený Kostelec, parcelní číslo 709/23. Dům je nyní ve fázi hrubé stavby, předpokládaný termín dokončení je březen-duben 2019. Dům bude dokončen včetně standardního vybavení a zkolaudován. V této fázi stavby jsou ještě možné menší úpravy dle požadavků kupujícího případně prodej před dokončením.

Zděný samostatně stojící dům typu bungalov o zastavěné ploše 104,4 m2 je umístěn na pozemku o výměře 704m2. Sedlová vazníková střecha s kvalitní krytinou poskytuje další úložné menší prostory v podkroví po úpravě. Pozemek má nepravidelný tvar, je umístěn v původní zástavbě řadových i samostatně stojících RD.

Největší obývací pokoj je moderně propojený s kuchyňským koutem, z pokoje vedou francouzská okna na terasu. V domě se dále nachází ložnice, další dva pokoje, koupelna s dostatečným prostorem pro umístění vany nebo sprchového koutu, samostatná toaleta a technická místnost (komora).

Dům je postaven v energetické třídě B (velmi úsporná) z tvárnic Porfix s kvalitním zateplením, plastová okna (trojskla), foukaná stropní izolace. Vzhledem k nízkým tepelným ztrátám je zvoleno moderní, úsporné a velmi komfortní elektrické vytápění pomocí infrapanelů zapuštěných do sádrokartonového podhledu s ročními provozními náklady do 20.000,-Kč. Jako alternativní způsob vytápění a bonus je v ceně domu realizováno podlahové vytápění položením teplovodních hadic umístěných v anhydritové podlaze se zakončením v technické místnosti a možností připojení na elektrokotel případně plynový kotel. Na přání kupujícího je též možné realizovat komín s krbovými kamny v největším pokoji.

Dům je realizován tak, že je ponechán prostor novému majiteli doladit si finální podobu domu dle svých požadavků a představ (podlahy, obklady, dlažba, dveře a zárubně, alternativní způsob vytápění apod.)

Cena domu zahrnuje standardní vybavení s kolaudací, standardní vybavení, základní terénní úpravy včetně terasy a parkovacího stání. V ceně domu není kuchyňská linka. Dům je možné financovat též pomocí hypotéky s průběžnými platbami dle stupně dokončení.

Neváhejte a přijďte se podívat na krásný pozemek s budoucím rodinným domem s přiměřeně velkou zahradou, který Vám poskytne příjemné, komfortní a klidné bydlení v zajímavé a perspektivní lokalitě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539124
Dispozice4+kk
Plocha pozemku704
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha104
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.