Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyLihovarská, Praha - Libeň

Rezervováno
Lihovarská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné14 950 Kč

+ Poplatky za služby2 450 Kč


Krásný podkrovní byt 2+kk v nově zrekonstruovaném domě. Celý dům proběhl kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v srpnu 2018. Byt je zařízen kuchyňskou linkou s lednicí, sklokeramickou deskou a horkovzdušnou troubou. V bytě se nachází dvě klimatizační jednotky. Do bytu je možné nechat namontovat žaluzie.

Dobrá dopravní dostupnost - v blízkosti zastávka tramvaje Ocelářská, stanice metra Českomoravská vzdálená 5 minut chůze. V docházkové vzdálenosti obchodní centrum Harfa.

K nastěhování ihned.

Nájem 14.950,-, poplatky 2.450,-, v poplatcích není zahrnuta elektřina a internet (přepis přímo na nájemce).

RK prosím nevolat.

A beautiful 2-bedroom apartment in a newly refurbished historical building in an up-and-coming neighbourhood. First lease after refurbishment, which was completed in 8.2018. The apartment is equipped with a fitted kitchen (fridge, stove, hot air oven). Great accessibility by public transport – Ceskomoravska metro stop 5 min walk, tram stop Ocelarska 100 m. Harfa Shopping Center with many shops, gym, restaurants, pharmacy, etc. a short walk away. Available immediately. Rent 14,950 plus service charges for common premises of CZK 2,450. Service charges do not include electricity and internet (these contracts are to be signed by the tenant directly with the providers).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539126
Dispozice2+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.