Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 38 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce27 000 Kč


Byt se nachází v klidné a bezpečné čtvrti na Starém Brně, asi 200m od hlavního vstupu na výstaviště, v boční klidné uličce, okna a balkon směřují do vnitrobloku, orientováno na západ. Možnost přístupu k zabezpečené kolárně v přízemí domu.

V domě bydlí převážně starší generace a pár rodin a studentů, což zaručuje klid ve večerních a nočních hodinách.

Naproti vchodu do domu se nachazí malý obchod/večerka a kadeřnictví, benzínová pumpa asi 50m od domu, supermarket Albert na Mendlově náměstí je vzdálen asi 500m.

Dostupnost MHD: bus 50m, tram 200-500m.

Byt je po rekonstrukci (2013) a je plně vybaven: pračka, myčka nádobí, varná deska (plyn), lednice, mrazák, horkovzdušná trouba, mikrovlnka, rychlovarná konvice, toustovač, TV, router (vysokorychlostní internet UPC+TV v ceně poplatků).

Nábytek: 3 židle, jídelní stůl, postel z palet + matrace IKEA 200x160cm + povlečení (na fotkách je matrace 200x180cm, která bude odvezena), kancelářské křeslo, TV stolek, velká skříň, dvě komody, kancelářský stůl. Mop, vysavač k dispozici. V kuchyni zůstane k dispozici základní nadobí , set talířů, hrnků, sklenic, příbory, otvíráky, vařečky, nože atp.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539155
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha38
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBA

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.