Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 48 m² bez realitkySlepá, Brno - Černá Pole, Jihomoravský kraj

Slepá, Brno - Černá Pole, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné12 600 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce15 500 Kč


Slunný plně zařízený zcela nový byt 1+KK 48 m2 ve 4. patře sedmipatrové cihlové novostavby s výtahem, téměř v centru Brna (Slepá ul.), s vlastním parkovacím stáním v suterénu budovy, k pronajmutí. Výhled do zeleně a na hrad Špilberk. Disposice bytu: velká obytná místnost 28 m2 s kuchyňským koutem, lodžie 7 m2, koupelna s WC a sprchovým koutem, komora, chodba a malý zamykatelný sklep v suterénu. Vybavení bytu: nový nábytek dle foto (pohovka rozkládací na dvojlůžko), kuchyň s el. varnou deskou a troubou, mikrovlnka, myčka nádobí, lednička s mrazákem, pračka, vysavač. V bytě je centrální topení a klimatizace s individuálním nastavením, elektricky ovládané venkovní žaluzie, dálkově ovládaný vjezd do garáží, v domě zaveden kabel (možnost zjednat připojení internetu a kabelové TV). Byt je nekuřácký, vhodný pro jednu až dvě osoby.

První nájemník v novém bytě.

Měsíční nájem bytu 12 600 Kč a parkovacího stání 1400 Kč. Energie a voda účtovány podle skutečné měřené spotřeby (individuální měření pro byt, měsíční záloha pro jednu osobu 1500 Kč).

Byt je volný k nastěhování. Kontakt: přes -bezrealitky-; nebo emailem dombyt@email.cz

Sunny, fully furnished, brand new flat 1+KK 48 sq.m. in the 4th floor out of seven, in a just finished house with lift, near the center of Brno (Slepá st.), with private parking site in the basement of the house, to hire. View to greenery and Spilberk castle. Flat arrangement: large living room with kitchen corner 28 sq.m., loggia 7 sq.m., bathroom with WC, a chamber, entrance corridor, small lockable cellar in basement. Flat equipment: new furniture (see photos), electric cooking plate, electric oven, microwave oven, dishwasher, refrigerator with freezer, washing machine, vacuum cleaner. Central heating and air conditioning individually adjustable in the flat, electrically controlled outdoor jalousie, remotely controllable garage gate, communication cable installed in the house (possibility of ordering internet and cable TV connection).

The flat is non-smoking, suitable for 1-2 person(s).

The first tenant in the new flat.

Month rent for flat 12 600 Kč, for parking site 1400 Kč. Energies and water separately, according to factual individually measured consumption (monthly advance for a single person 1500 Kč).

Flat is ready to move in. Contact: via -bezrealitky-; or by email: dombyt@email.cz (English speaking owner).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539322
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.