Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 85 m² bez realitkyNárožní, Praha - Stodůlky

Nárožní, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 800 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Dovolujeme si Vám nabídnout světlý a prostorný byt 3kk s lodžií v domu s výtahem, OV, o celkové výměře 85 m2, který se nachází ve 4.NP novostavby cihlové zateplené budovy z roku 2013 v blízkosti stanice metro Hůrka. Rezidenční projekt je situován v ulici Nárožní. Standart bytu zahrnuje plovoucí podlahy a dlažbu, zařízenou koupelnu s pračkou a otopným žebříkem , deskové radiátory, kuchyňskou linku včetne spotřebičů siemens, bezpečnostní protipožární vstupní dveře,vystaveny skřine, telefonní připojení a rychlé připojení internetu. Byt se skládá z chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a dve ložnice, koupelny + WC, toalety.

Veškerá občanská vybavenost v místě, Kaufland, Lidl, pošta, poliklinika, školy, školky, gymnázium, park prokopské údolí s jezerem aj. MHD BUS a METRO B .Byt volný od 01.04.2019

Prosim RK nevolat.

We would like to offer to rent a bright and spacious apartment 3kk with loggia in the house with a lift, OV, with a total area of 89 sqm, which is located in the 4th floor of new building of a brick insulated building from 2013 near metro station Hůrka. Residential project is located in Nárožní street. The standard apartment includes floating floors and tiles, equipped bathroom with washing machine and heating ladder, plate radiators, kitchen including siemens appliances, security fire door, exposed skeleton, telephone connection and fast internet connection. The apartment consists of corridor, living room with kitchenette and two bedrooms, bathroom + toilet, toilets.

All civic amenities in the area, Kaufland, Lidl, post office, polyclinic, schools, kindergartens, gymnasium, park of the Prokop valley with a lake, etc. BUS and METRO B. Apartment available from 01.04.2019

I ask the RK not to call.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539367
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.