Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 250 m² bez realitky11417, Kotenčice - Kotenčice, Středočeský kraj

11417, Kotenčice - Kotenčice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 843 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Barokni sýpka v klidné obci 45 km/40 min od Prahy

Prodám barokní sýpku z roku 1752 (patrně starší) v klidné obci se třemi rybníky 45 km od Prahy, 7 km od Doříše, 40 minut ze Smíchova.

Možnost nenáročné rekonstrukce na bydleni/rekreaci/podnikáni (mohu za obvykle ceny zajistit, dozorovat, atd.). Plocha cca 120 m2/patro, dvě patra plus půda. Perfektně zachovalé dubové trámy a podlahy (dřevokazům nechutnají, izolace vyřešeny lépe než je umíme dnes).

Voda, elektřina a dešťová kanalizace napojeny, splašková kanalizace těsně u pozemku.

Součást uzavřeného areálu bývaleho statku, vnitřni zahrada, velká garáž/stáje, případně dalši prostory dle domluvy. Samostatny přistup/vjezd z ulice, oddělená část pozemku, garáž a jiné prostory. Velikost pozemku na dohodě cca od 1000 m2. Inspirace jak by mohlo vypadat např. Muzeum TGM Lány.

Napište a více informací sdělím osobně. Velmi levná a nenáročná rekonstrukce ve srovnání se stejně starými historickými objekty, žádné poškození a konstrukce, která nevyžaduje dodatečné hydroizolace, jednoduchá domluva s katastrem i památkáři (nebrzdí, nemají požadavky).

Mapy zde ukazují nepřesně, je to areál vpravo od čísla asi komunikace 11417.

Unique Baroque granary/grain barn in a quiet village 45 km/40 mins out of Prague

Baroque grain barn in a quiet village with three lakes 45 km/40 mins out of Prague, 7 km to Pribram and Dobris. Dated approx 1750, formerly part of large farmstead owned by the Colloredo-Masfeld family.

Ideal for a simple refurbishment into a great home/summerhouse/business (will assist with the construction or do it as a turnkey project if required). Net floor area approx. 120 sq m/floor, two floors plus attic. Well-preserved oak beams and floors, working water insulation, connected to electricity, water and storm sewer, sanitary sewer close by.

Part of a large compound, private garden, spacious garage/stable/other space, separate car access from street. The area of garden/land/other buildings to go with the main building to be discussed, from approx. 1000 sq.m of land up. The „Muzeum TGM“ in Lány is built in a similar building and may be an inspiration for the project.

Contact me by leaving a message on this server and I will give you more information if desired. Sound structures, good relationship with local building/land authorities and historical building people, no obstructions on their side.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539409
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 000
Typ budovyOstatní
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.