Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyDlouhá, Praha - Staré Město

Dlouhá, Praha - Staré MěstoVybaveno
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme Vám k pronájmu zrekonstruovaný byt s jedinečnou atmosférou historické Prahy. Byt má rozlohu 42m2  (2+kk). Nachází se v přízemí (bezbariérový přístup, okna do dvora, vlastní balkónek), v Dlouhé ulici, Praha 1, Staré Město, nedaleko Staroměstského náměstí, 15 minut chůze od Karlova mostu, 5 minut chůze od Židovského města.

Byt je kompletně zařízený nábytkem, koupelna s vanou, samostatná toaleta, kuchyň s jídelním prostorem. Byt je vybaven spotřebiči: lednice, elektrický sporák, myčka na nádobí, pračka. Topení a teplá voda je centrální (dům se samostatnou kotelnou). Celkem  je možné v byte ubytovat až 4 osoby, bez dom.mazlíčků, nekuřáci (kromě balkónku). Cena 28.000Kč /mes . vč. popl., vratná kauce 30.000Kč

An apartment (42 m2) for rent in a historical location, central Old Town square only 5 minutes by walk. Ideal location, in the heart of Prague, close to main historical and cultural monuments, metro, and shopping. The apartment is at the ground floor (wheelchair accessible) and has 1 large bedroom, separate kitchen and dining space, separate bath and toilet, storage and balcony (all windows oriented to patio).  It is fully furnished - washing machine, dishwasher, oven etc. A maximum capacity of 4 persons to accommodate, no pets, non-smoking. The rent is 28 000 CZK/month, incl. all utilities, security deposit 30 000 CZK, no additional commissions or no agency fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539463
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha42
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.