Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyPřímětická, Praha - Michle

Přímětická, Praha - Michle
Měsíční nájemné7 900 Kč

+ Poplatky za služby1 600 Kč


Nabízím pronájem 3 pokojů v bytě 3+1 po kompletní rekonstrukci, přímo na metru C (Budějovická). Byt je vhodný pro 3 nájemníky/páry/spolupracovníky, apod.: každému poskytne soukromí neprůchozího pokoje a současně sdílené zázemí bytu.

V bytě je nová kuchyňská linka s ledničkou, myčkou nádobí, sklokeramickou deskou. Má 2x WC, koupelnu se sprchovým koutem i pračkou. Dostatek úložných prostor poskytují 2 komory - jedna v bytě, druhá na chodbě před bytem.

Dům je nově zateplený, má nový výtah. Byt je velmi světlý - má velká okna ve všech 3 samostatných pokojích, zeleň v okolí. Ne RK, prosím pouze slušné, přímé zájemce, kteří společně obsadí všechny jednotlivé pokoje. Bez domácích mazlíčků a s úmyslem dlouhodobého pronájmu.

Uvedená cena je za privátní pokoj + společné zázemí, celkem tedy za všechny 3 pokoje = celý byt je měsíční nájemné: 23 700 Kč. Byt je k dispozici od 1.10.2019. Děkuji za kontakt e-mailem na: pronajem.martin4@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539572
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.