Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 6+kk • 201 m² bez realitkyVolary - Chlum u Volar, Jihočeský kraj

Volary - Chlum u Volar, Jihočeský krajČástečně vybaveno
Cena12 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 54 920 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní rodinný dům obdélného půdorysu. Jedná se o jednopodlažní dům s podkrovím, se sedlovou střechou se 40 st. sklonem. Objekt SO 03 má integrovanou garáž a jedno až dvě odstavná parkovací místa na vlastním pozemku.

Součástí ceny je luxusní standard jako je tepelné čerpadlo, rekuperace vzduchu, bezpečnostní systém, led osvětlení, meteostanice a venkovní žaluzie. Celý dům je napojen na autonomní inteligentní ovládání domu Loxone a to všech komponent (žaluzie, topení, alarm, vodovod, světla, zásuvky, wellness apod.). Celou domácnost lze ovládat i na dálku od otevírání dveří až po zalévání zahrady. V domě se bude nacházet vlastní wellness (prostor na vířivku a saunu).

Materiálové a hmotové řešení koresponduje s ostatní navrhovanou zástavbou s akcentem na použití tradičních šumavských materiálů jako je kámen a dřevo. Výplně otvorů jsou koncipovány jako kombinace úzkých drážek a skleněných ploch, které propůjčují navrhovaným stavbám soudobý design. Zastavěná plocha je 163 m2 s užitnou plochou 201 m2.

Pozemek leží v na pomezí NP a CHKO Šumava, objekty na něm navržené zasahují do III. a IV. zóny. Developerský projekt je zpracován ak.arch.Václavem Hodanem a studiem MOA, ak.arch. Martininem Vrátníkem. Citlivé zpracování výstavby osmi rodinných domů a penzionu apartmánového typu tak vytváří jedinečný projekt v duchu tradiční šumavské architektury.

V areálu bude možné využívat veškeré služby recepce od sekání trávníků až po uklízení domácnosti. Každý dům má své soukromí, s výhledem do Národního parku. Jedná se o velmi zajímavou investici a v takovém rozsahu na Šumavě ojedinělou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539685
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 944
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha201
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.