Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyGdaňská, Praha - Bohnice

Gdaňská, Praha - BohniceČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízím k pronájmu částečně vybavený byt 2+1 (plus minipokoj). Byt sestává ze samostatných pokojů: prostorného obývacího pokoje, ložnice, místnost za kuchyní využitelná jako miniložnice(na fotce je to pokojík se zelenýmastěnama), kuchyň, koupelna a WC (zděné jádro, žádný umakart).

Výhodou bytu je množství úložných prostor (vestavěné skříně, dřevěná skříňová sestava). Byt je hezky světlý. K dispozici je kuchyňská linka s troubou Fagor a plynovým sporákem, lednice s mrazákem Amica energetické třídy A++. V bytě zůstane také pračka AEG energetické třídy A++. Obývací pokoj a minipokojík za sebou mají balkón. Z ložnice je výhled směrem "na Odru" s dětským hřištěm. Okna (opatřená vnitřními žaluziemi) z ložnice jsou směrována do velmi klidné části sídliště.

Byt bude pronajat výhradně nekuřákům.

K bytu náleží komora přístupná z chodby a sklepní kóje.

Adresa bytu je Gdaňská 338/17, Praha 8 Bohnice.

Byt je v 7. patře zrekonstruovaného, zatepleného panelového domu s prostorným výtahem (kočárek se pohodlně vejde). Plastová okna.

Upřesnění k poplatkům: elektrika a plyn (a internet) si nájemník bude hradit přímo dodavateli. V poplatku 3000Kč, který uvádím, je tedy zahrnuta teplá a studená voda, ohřev teplé vody, topení a svoz komunálního odpadu (za 4 osoby). Teplo a vody jsou ročně vyúčtovávány dle skutečné spotřeby, odpad se platí dle počtu osob. (aktuální nastavení bylo na 4 člennou rodinu).

V bytě je kabelový rozvod internetu UPC, který bude možné opětovně aktivovat, v domě je také možnost využít internetové sítě PODA.

Zvířata je možné v bytě chovat výhradně po předchozí dohodě a pouze, pokud nebudou hlukem obtěžovat ostatní nájemníky a zněčišťovat byt, či společné prostory domu.

V místě plná občanská vybavenost, dobrá dostupnost metra i zeleně.

Prosím realitní kanceláře a makléře, aby mě nekontaktovali. Případné zobrazení kterékoliv části tohoto soukromého inzerátu v nabídce realitní kanceláře budu řešit jako porušení GDPR a obrátím se na UOOU.

Kontakt na mě: magda.kvit@seznam.cz

I´m offering a spacious, light appartment consisting of 2 large rooms, 1 tiny room (the green one), kitchen, bathroom and toitete, and balcony, of course. Tiny storage and cellar bolongs to appartment too.

The appartment offers many space at build-in wardrobes. Wide windows provide enought daylight. There is a perfect Fagor oven with gas stove, Amica fridge with freezer- class A++ and waching machine A++. Bedroom´s window is equiped with wooden blinders and is situated into quiet part od housing estate. Chlidrens playground is next by the house, schools, bus stop as well as supermarket are nearby.

Apartment is available for non-smokers only.

Apatrment is situated at 7th floor wits spacious elevator (enought space for stroller) at reconstructed house of flats.

Fees will be paid on basis of real consumption (actual setting is for familly of 4 persons). The tenant pays gas and electricity directly to provider.

There is a cable of UPC (TV and internet) available for activation at the appartment. Another possibility is PODA internet.

It is possible to have pets at appartment but only after both side agreement and in condition that pets will not make noise and will not pollute or demage appartment or inner space of the house.

My contact: magda.kvitkova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539748
Dispozice2+1
Podlaží8
Typ budovyPanel
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.