Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyRybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Rybářská, Brno - Staré Brno, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena2 650 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 433 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízím k prodeji zděný byt 1+kk, v nově postaveném bytovém domě, kolaudovaném v roce 2016. Byt je v osobním vlastnictví, o velikosti 29,9m2, na ulici Rybářská ve vyhledávané lokalitě Staré Brno. Naproti domu park s letohrádkem Mitrovských, v dosahu veškerá občanská vybavenost – 2 min večerka, restaurace, dětské hřiště; 3 min výstaviště (BVV), 5 min dopravní uzel Mendlovo náměstí (autobusy, trolejbusy) lékaři, 5 min taktéž řeka s cyklostezkou do Vídně či na přehradu (ideální pro milovníky přírody či sportovce - běhání, cyklistika apod.); v blízkosti Kamenná kolonie a další. Ideální k vlastnímu bydlení i pronájmu (7 min VŠ architektura a pedagogika, po cyklostezce kolem řeky dochozí Spielberk office centre). Vysoký potenciál do budoucna - městem plánovaný projekt úpravy Nábřeží řeky Svratky. Dostatek parkovacích míst v okolí.

Byt je slunný, bezbariérový, orientace jihovýchod, 6. patro ze sedmi (včetně 1 přízemního), dispozice bytu navržena architektkou. V nadstandardu řešeny např. bezpečnostní zámek, podlahy v pokoji a předsíni, posuvné prosklené dveře do pokoje, dekory dveří, vana v koupelně. V pokoji a předsíni plovoucí podlaha lamino tyrolský dub, v koupelně obklady a dlažby od španělského výrobce Pamesa Ceramica. Samostatná měřidla, obsluha topení nastavitelná pomocí bytové stanice LOGOtherm (velmi jednoduché nastavení). Balkónové dveře se zábradlím umožňující umístění velkého rozkládacího věšáku na sušení prádla.

Vybavení po dohodě (veškeré dětské obrázky na nábytku snímatelné).V současné době kuchyně Ikea, možno doplnit vestavěnou lednicí či jednoduše změnit dekor dveří skříněk. Byt nabízí dostatek úložných prostor: v předsíni 3 vestavěné skříně (celkem š150, h60cm, v240), postel s úložným prostorem, možnost doplnit o další. Byt je ve vynikajícím stavu, nebyl pronajímán.

Nízké měsíční platby: 1900 Kč pro 2 osoby (elektřina, teplá voda, fond oprav, služby).

Prodejní cena zahrnuje náklady notářské úschovy. Kupující hradí daň z převodu nemovitostí (tato není obsažena v prodejní ceně). Neplatíte provizi realitní kanceláři, byt přímo od majitele. Předpokládá se, že by zůstala kuchyňská linka, postel, předělová stěna - knihovna v pokoji, v předsíni skříně a botník, vestavěné poličky v koupelně, zrcadlová skříňka, úchytky apod. - toto vše možno v prodejní ceně (v případě zájmu).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539763
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha30
VybavenoČástečně
Podlaží6
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.